Internett i bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Mobilt internett i bobiler

Det finnes flere alternativer for å få internett i bobiler, blant annet Ice, Netcom, Telenor og en rekke andre mindre tilbydere.Vi har kikket nærmere på mobilt bredbånd fra ICE

Ice.net leverer mobilt bredbånd til Norge, Sverige og Danmark.

Ice er en god løsning til bobiler. ICE har stort sett god dekning de fleste steder, de leverer brukbar hastighet, slik at de fleste behov er dekket. Den store fordelen for bobilfolket er at du betaler ikke noe mer for surfing i Sverige og Danmark, og utstyret leveres med 12 volt tilkobling samt et innebygget batteri som gjør deg uavhengig av strøm en periode. Nettsidene til ICE – klikk her.

Mobilt bredbånd i bobilen

Slik ser routeren fra ICE ut.

Ice.net lar deg lage en trådløs sone i bobilen på campingplassen, langs veien, hjemme, i hele Norge, Sverige og Danmark.

Ice.net har bygd nettet for å sikre gode brukeropplevelser og fokuserer kun på mobilt bredbånd. Ice.net har dekning i byene og overalt hvor du kjører. Ice fungerer ypperlig til surfing på internett, videosamtaler og streaming av TV (noe avhengig av hvor du befinner deg).

Installasjonen av ICE er lett, første gang kobler du deg til med en kabel til PC og lager passord og navn for den trådløse tilkoblingen. Deretter søker du på trådløse internett tilkoblinger på datamaskinen og klikker på koble til på riktig nettverk. Neste gang går tilkoblingen av seg selv.

Hvis du mot formodning opplever dårlig dekning tilbyr ICE eksterne antenner, bla bilantenne og båtantenne. Båtantennen kan faktisk være den beste å bruke.

Ice.net tilbyr ulike abonementer som dekker behovet til de fleste. Les mer og bestill ICE her!

Annonse:

 

 

 

 

  1 kommentar til “Internett i bobil

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.