Campingtips

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Vi har noen gode råd og praktiske tips du bør være klar over når du skal ut på campingferie i Norge.

  • Er du NAF-medlem bør du oppgi medlemsnummeret når du forhåndsbestiller og du må vise gyldig medlemskort ved ankomst. Da får du 10 % rabatt på ordinære døgnpriser, og 5 % rabatt på hytte- og romleie.
  • Tillatt kjøretøybredde på riksveiene i Norge er 2,55 meter.
  • Vanlige åpningstider på en campingplass er kl. 07:00 til kl. 23:00. Dersom annet ikke er avtalt, skal campingtomten eller hytta forlates senest innen kl. 12:00.
  • Du har plikt til å sette deg inn i sikkerhetsbestemmelser på campingplassen. Følg oppslag og betjeningens anvisninger.
  • Planlegger du å overnatte i campinghytter er det lurt å sjekke på forhånd hva de inneholder av utstyr. Alle hytter har madrasser.
  • Husk at campingplasser ligger i naturskjønne områder – hjelp til å verne om natur og miljø.

Camping for barna

Campingliv er alltid gøy for barna – på en campingplass treffer de alltid mange nye lekekamerater. Undersøk litt på forhånd for å finne hvilke tilbud plassen har. De fleste av plassene har lekeplasser – noen til og med svømmebasseng. Flere tilbyr også aktiviteter som ridning og båtutleie.

Annonse:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.