Delingsplattformen MyCamper

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

MyCamper samler inn 1,25 millioner CHF via crowdinvesting på bare noen få dager

Den raskt voksende startupen MyCamper tilbyr en delingsplattform for bobiler og campingvogner som gjør det enkelt og trygt å leie campingbiler i både Sveits og Skandinavia. Med sin skalerbare forretningsmodell har MyCamper utvidet til fem markeder på få år. Gjennom crowdinvesting har de vært i stand til å tilby det lojale campermiljøet muligheten til å bli en del av suksesshistorien selv.

trygt å leie campingbiler i både Sveits og Skandinavia

Den raskt voksende startupen MyCamper tilbyr en delingsplattform for bobiler og campingvogner som gjør det enkelt og trygt å leie campingbiler i både Sveits og Skandinavia

Hvem og hva er MyCamper?

MyCamper er den største plattformen for deling av bobiler i Sveits og Skandinavia, og med over 3500 kjøretøy som kan leies av private kjøretøyeiere tilbyr de det største utvalget av unike campingbiler. En bobil er ofte forbundet med høye kjøpskostnader og årlige gjentakende kostnader til parkering, forsikring, vedlikehold og avgifter. Ved å leie ut egen bobil kan disse kostnadene deles. Gjennom delingsmodellen bidrar MyCamper til en mer effektiv bruk av eksisterende ressurser.

De siste årene har MyCamper generert et totalt bookingvolum på over 30 millioner sveitsiske franc i Sveits. Den raske veksten har gjort det mulig for MyCamper å ekspandere til andre markeder. Med oppkjøpet av den svenske plattformen Housecar kunne MyCamper takle ytterligere fire markeder på samme måte: Sverige, Norge, Finland og Danmark. De skandinaviske landene tilbyr et stort vekstpotensial, og derfor planlegger MyCamper å seksdoble bookingvolumet til 75 millioner sveitsiske franc per år frem til 2028.

«Med kapitalen fra crowdinvesting ønsker vi å fortsette å drive internasjonal vekst og også gi noe tilbake til samfunnet,» sier Stefan Lieberherr, medgründer og administrerende direktør i MyCamper. 10. mai kl. 18:00 startet kampanjen og klarte å nå det ambisiøse målet på 1 million CHF etter bare 4 dager. «Ruset etter MyCamper-aksjer var overveldende,» sier Stefan Lieberherr. «Siden mange investorer fra MyCamper-fellesskapet ennå ikke hadde hatt muligheten til å kjøpe aksjer, ble finansieringsmålet hevet med ytterligere 250 000 CHF, og etter noen dager ble også det utvidede målet nådd».

"Vårt fellesskap har gått foran med et godt eksempel og bekrefter oss i vårt fortsatte arbeid med visjonen om å gjøre camping tilgjengelig for alle."

«Vårt fellesskap har gått foran med et godt eksempel og bekrefter oss i vårt fortsatte arbeid med visjonen om å gjøre camping tilgjengelig for alle.»

«Vi er veldig glade for den vellykkede kampanjen,» sier Lieberherr om den fullførte publikumsinvesteringen. «Vårt fellesskap har gått foran med et godt eksempel og bekrefter oss i vårt fortsatte arbeid med visjonen om å gjøre camping tilgjengelig for alle.» Kapitalen fra crowdinvesting skal nå brukes til skalering i Skandinavia, utvidelse til et nytt marked og utvikling av produktet for booking av campingplasser.

Cabin Campers – Oslo, Bergen, Stavanger og Bodø

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.