Ställplatser för husbilar

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Ställplatser för husbilar i Linköping

Från och med nu är det möjligt att sommartid övernatta i sin husbil centralt i Linköping.

Ställplatser för husbilar i Linköping

Ställplatser för husbilar i Linköping

På Saab Arenas parkering erbjuds nio stycken ställplatser för husbilar som denna sommar kommer att vara tillgängliga till slutet av augusti. Det är det kommunägda bolaget Dukaten Parkering som ansvarar för parkeringen på Saab Arena. Husbilsplatserna är ett sätt att se till att ytan kommer till bättre användning även på sommaren när det är lugnare med aktiviteter och evenemang inne i arenan. Ställplatserna ligger endast 10 minuters promenad från city vilket är perfekt för husbilsägare som vill känna på pulsen i Linköping en kväll men ändå ha nära hem.

– Vi tycker att det är positivt om platserna kan få fler besökare att upptäcka Linköpings city. Faller sommarens provperiod väl ut och platserna för husbilar blir populära, får vi titta på hur vi kan utveckla parkeringen vid Saab Arena under sommarperioden, säger Matts Skeppstedt, affärsutvecklare på Dukaten Parkering.

– Det är mycket bra att Linköping numera kan erbjuda ett antal centralt belägna ställplatser sommartid. Till hösten ska också en lokaliseringsutredning av centralt belägna ställplatser presenteras, och förhoppningsvis pekar den på fler lämpliga platser som kan användas året runt, säger Josefine Schön, destinationsutvecklare, Visit Linköping & Co.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.