Nye bobil modeller fra Hobby

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Hobby lanserer to nye modeller i 2013: Premium Van og Premium Drive

Med lanseringen av Premium Van og Premium Drive modell seriene mener Hobby at de setter nye standard for kompakte og delintegrerte bobiler.

Hobby Premium Van

Hobby Premium Van

Premium Van modellene

Allsidighet er stikkordet for Premium Van serien fra Hobby. Det minste medlemmet av Hobby serien har minst like gode kjøreegenskaper som andre vanlige biler. Med en bredde på bare 2,14 meter er Van modellene lett å kjøre gjennom tettbygde strøk og byer. Det som skiller Hobby nye Van modeller fra andre biler i samme klassen er at Hobbye Premium Van er en fullt utviklet bobil med svært komfortable møbler og lekker innredning.

Hobby Premium Van

Hobby Premium Van, lekkert innredet.

Den nye Van Premium består av tre forskjellige planløsninger: 55 GF, 60 GF og 65 GE. To av dem (55 GF og 60 GF) har en dobbelseng på tvers bak, mens den tredje (65 GE) har to enkeltsenger langs bilen bak. En utvidelse er også tilgjengelig som gjør at enkeltsenger på baksiden av 65 GE gjøres lett om til en romslig dobbeltseng.

Hobby Premium Van

Soverommet til Hobby Premium Van

Møblene i Van Premium kommer i to ulike fargesammensetninger, lys og litt mørkere fargetonertoner. Begge fargesammensetningene danner en harmonisk kombinasjon sammen med lyse overflater. Lyssystemet sørger for klassisk Hobby atmosfære, alle lyspærer er av LED teknlogi.

Hobby Premium Van

De øverste skapdørene har fått nye sølvstriper på håndtaket, de er integrert i front panelet for å gjøre dem spesielt lette å åpne og lukke.

Alle modellene i Premium Van serien har nytt design på badet, det har har fått mange små åpne hyller og skap, og uttrekkbare skuffer. Vasken kan flyttes for å øke plassen til dusjing. Badet har videre store speilskap og en flyttbar dusj. Modellene prøver å gi brukerene mer sanitær komfort enn det som er vanlig i denne klassen.

Hobby Premium Van

Badet til Hobby Premium Van

Chassis til Hobby Premium Van leveres av Renault, Renault Master. Renault Master har et elegant utseende og godt gjennomtenkt førermiljø. Kjøreegenskapene skal være på linje med en personbil. Renault leverer et 3,5-tonns chassis som med en kraftig 2,3 liters dieselmotor (2,3 DCI) med motoreffekt på 92 kW (125 hk), og er utstyrt med en sekstrinns girkasse. En enda kraftigere versjon av 2,3 liters dieselmotor er tilgjengelig med 107 kW (148 hk). Bilen kan også leveres med automatisk girkasse.

Hobby Premium Drive

Med lanseringen av delintegrerte PREMIUM DRIVE serien, har Hobby utvidet sitt produktspekter med fire nye bobilmodeller basert på Fiat Ducato.

Hobby Premium Drive

Hobby Premium Drive

Modellene som er tilgjengelig er 65 GF og 65 FL samt 70 GE og 70 GQ. Alle de fire modellene kan også leveres med elektrisk heve og senke seng.

Elektrisk heve/senke seng

Elektrisk heve/senke seng

Premium Drive-seriens soverom spenner fra tversgående dobbeltseng er til enkeltsenger (70 GE), videre til luksuriøse Queens bed (70 GQ). Møbel designet er det samme som for Premium Van.

Hobby Premium Drive

Heve og senkeseng i Hobby Premium Drive

Noe av det mest interessante med Premium Drive er designet på badet. Det er tilgjengelig tre ulike løsninger avhengig av modell. Modell 65 GF har kompakt bad, omtrent som Premium Van modellene, 65 FL har et bad med «benktoalett» og flyttbar vask. 70 GE og 70 QS er utstyrt med stort bad pluss separat wc.

Ny design på badet

Ny design på badet

Innvendig har modellene i Premium Van og Premium Drive serien variert design. Alle modellene kan utstyres med sittegruppe i hjørnet, med et bord som kan roteres 360 grader. Modellene kan leveres med lavere senger (untatt Premium Van 55 GF), for å gjøre det lettere å komme seg inn og ut.

Hobby Premium Drive

Hobby Premium Drive har lekker innredning.

Alle modellene leveres med LED teknlogi som standard.

Garasjen er romslig og praktisk, det følger med surringer for sykler, hyller etc, gulvet er av plast.

Kjøkkenet får med seg et stort kjøleskap på 140 liter og en flyttbar 12 liters fryseboks.

Hobby bobiler egner seg godt for vinterbruk, alle vannrør og tanker er installert frostsikkert. Bobilene kan også leveres med ALDE istedet for Truma.

Hobby Premium Drive

Hobby Premium Drive leveres med Fiat chassis

Elektriske komponenter i Hobby bobiler styres av et sentralt kontrollpanel, det gjør at i de nye Hobby bobilene, kan air-condition, varmeapparat, lader og innebygde batterier styres sentralt. Kontrollpanelet kan styre opptil 15 enheter. En intelligent batteri sensor (IBS) overvåker kontinuerlig ladestatus på batteriene, og beregner hvor mye spenning og ladestrøm som er nødvendig for å lade opp batteriet. Dette fører til en redusksjon på ladetiden på ca 30%.

Hobby Premium Drive

Hobby Premium Drive, sett bakfra..

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.