Bobil parkering Amsterdam

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobil Amsterdam

Bobilparkering Amsterdam

Amsterdam er en sjarmerende by med trelinjede kanalene, kunst-fylte museer og et sosialt scene som er like innbydende som den er uventet!
Amsterdam startet som en liten fiskerlandsby i slutten 12. århundre, og det var ikke lenge før det ble gitt byen tittelen i 1300. Den ble bygget ved munningen av elven Amstel, hvor en demning ble dannet, og så byen ble kalt «Amsteldam», senere blir «Amsterdam». Byen ligger vest i Holland på den sørlige kysten av Nordsjøen Canal og på grunn av dette stedet er det nå en blomstrende havneby og et populært stoppested for cruiseskip.
Det er så mye historie å avdekke i denne byen. Det hevder å være en av de største historiske byens i Europa som det har rundt 7000 historiske bygninger som er registrert! Og fordi byen har lidd ingen store skader under første verdenskrig, mye av gatebildet har vært det samme siden begynnelsen av det 19. århundre.
Amsterdam er kjent for sine kanaler som er et utmerket eksempel på det 17. århundre byutvikling. Du kan si at Amsterdam er en flytende by som det består av over 90 øyer som er knyttet sammen av over 400 broer!
Vi tror at en av de beste tingene med Amsterdam er at de viktigste attraksjonene (Dam, Museum Quarter, Anne Frank House) ligger innenfor en relativt enkel gangavstand.
Amsterdam er også et populært reisemål for konferanser og messer, er mange av dem holdes i RAI kompleks på sørsiden av byen, som er en av de travleste konferanse og utstilling anlegg i verden!
Amsterdam er selvsagt kjent for sin syklus-vennlig nettverk slik at vi kan anbefale at en forsiktig bit av peddling er en fin måte å se byen. Legg i det faktum at lokalbefolkningen er både avslappet og vennlig, og du finner det mye mer til Amsterdam enn tresko og tulipaner!
 Parkeringsplasser Amsterdam    
Merk at parkeringsplassen informasjonsskilt langs veiene i Amsterdam. Disse skiltene er en del av en dynamisk parkeringsplass informasjonssystem utviklet for å hjelpe deg med å finne en parkeringsplass.    Kart parkering Amesterdam pdf. Klikk Her
 
Parkering opplysningsskilt langs veiene
De parkeringsplass skiltene er koblet via en sentral datamaskin, som inneholder informasjon i sanntid om ti parkeringshus. Når du går inn i byen, vil du motta den nyeste informasjonen om tilgjengeligheten av parkeringsplasser og nærmeste parkeringshus.
IDP
Den integrerte dynamiske Parkering system (IDP) deler tilstrømningen av biler inn til byen og reduserer antall kilometer som kreves for å finne en parkeringsplass. De dynamiske informasjonstavler over veiene gir informasjon om gratis parkeringsplasser i og rundt byen.
Offisielle parkeringsplasser
Alltid parkere bilen på offisielle parkeringsplasser der det er et parkometer. I mye av Amsterdam – spesielt innenfor kanalbeltet – det er bare offentlig parkering ved offisielle garasjer. For parkering på gaten, se etter det blå lyset boksen med den hvite bokstaven P. I disse situasjonene må du vanligvis på forhånd betale for parkering fra nærmeste parkometer. Totalt er det rundt 80.000 parkeringsplasser tilgjengelig.
Sanksjoner
Hvis du ikke har gyldig parkeringskort, må du vise din forhåndsbetalte parkeringsplass kvittering inni frontrute. Hvis du ikke gjør det, risikerer du med klemmer og selv blir slept.

Bobilparkering Amsterdam

P + R (Parkere & dra) .
P + R (Park & ​​Ride) er den smarteste måten for besøkende å parkere i Amsterdam. Disse parkeringsplassene er plassert i utkanten av byen og har en utmerket offentlig transporttilknytning. Offentlig transport med svært hyppige forbindelser bringer deg rett inn i sentrum av Amsterdam på kort tid. Det er ikke tillat å overnatte i bobilen på P + R parkering
 
Billig og enkelt
Parkering i en P + R parkeringsplass koster bare € 8,00 per 24 timer – med en maks parkeringstid på 96 timer. Denne avgiften inkluderer offentlig transport til sentrum av Amsterdam for maksimalt fem personer.
P + R steder
P + R Sloterdijk
P + R Bos en Lommer
P + R Olympisch Stadion
P + R ArenA
P + R Zeeburg jeg
P + R Zeeburg II
P + R World Fashion Center-
P + R Gaasperplas

 Info Link : I amsterdam,com
Annonse:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.