France Passion gratis overnatting steder

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Gratis stoppesteder over hele Frankrike

France Passion gratis Bobil overnatting i Frankrike

Bobilparkering Frankrike

Heftet «Invitè France Passion»  gir oversikt over gratis parkering over natten for bobilturister med stoppesteder ved hundrevis av vingårder og hos bønder i alle regionene i Frankrike.
1600 gratis overnattingsplasser som tilbyr en varm velkomst hele året.
france_passion_card_2014Denne private ordningen gjør at bobiler kan parkere på medlemmenes eiendommer over natten eller i opptil 24 timer, gratis og uten kommersielle forpliktelser.
I denne tyvende utgaven inviterer  nesten 1700 vingårder, bønder og håndverkere  bobileiere til å stoppe gratis på sine eiendommer i de vakreste vingårder og områder i Frankrike.
france_passion_spread_2014
Bobiler eiere:
Å bli invitert som gjester innebærer aksept av Frankrike Passion sine regler og medlemmene mottar et personlig invitasjonskort  og et klistremerke til å ha i frontruta og den siste Frankrike Passion Guide .
Bobileierne drar nytte av disse invitasjonene i gyldighetsperioden.
Alle deltakende eiendommene er oppført i FRANKRIKE PASSION STOPOVER GUIDE som er oppdatert og publisert årlig.
Bli medlem! Stopover Guide bestillingsskjema.
France Passion medlem UK.
Verter:
Deltakende bønder og vingårder undertegner en invitasjonsavtale for en periode på ett år. Invitasjonene blir eksklusivt forbeholdt bobilereiere som reiser med et selvforsynt kjøretøy (vann, toaletter, avfall etc.).

Verten tillater bobilereiere som har en gjeldende France Passion Invitasjon til å parkere fritt og uten restriksjoner på sine eiendommer, om natten eller dagen, for maksimalt 24 timer per besøk .
Minneverdige overnattingssted for bobiler
• La alltid din vert vite når du ankommer eller forlater området. Et enkelt «Hello» og «Goodbye»  er den beste måten å takke dem!
• Beregn turen, ikke kom midt på natten.
• Bruk fasiliteter som er tilgjengelig med måtehold og bare hvis det er klargjort med verten. Dette kan være slike fasiliteter som toaletter og kraner.
• Hvis du har kjæledyr, spør din vert om lov før du slipper dem ut.
•Unngå å lage for mye støy. Av respekt for vertskapet og deres familier, vennligst bruk bare invitasjonsheftet som er gyldig, det er en årlig fornyelse.
Følg disse retningslinjene, og vis gjerne din interesse i vertens arbeid og produkter,de er stolte av landskapet rundt seg og de produkter de lager.
Veldig Viktig
• Vertskapet er familien som bor pål vingården eller bondegården.
• Som en privat gjest, må du akseptere at noen ganger kan ikke verten ta imot deg av personlige grunner.
• Stopover områder er valgt for enkel parkering (flat og stabil bakke, hindringer fjernet), men tillater også vertskapet å fortsette å arbeide som normalt.
Dette er ikke kommersielle parkeringer så du innretter deg etter enkle regler og tar hensyn. Du vil da få en billig og minnerik opplevelse hvor du er tett på lokalbefolkningen.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.