De beste campingplassene i Danmark

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Familie Bobil campingplasser i Danmark

Familie Bobil camping Danmark

Danmarks beste campingplasser

Disse campingplassene kaller seg ferieparker. Det er fordi de i tillegg til å være campingplass, også tilbyr en rekke aktiviteter du må dra til opplevelsesparker for å oppleve: Badeland, store lekeland, spillehaller, gokart, ordentlige minigolfbaner, ridning, klatrehall og daglige organiserte aktiviteter, for å nevne noe.
Aabo Camping & Vandland : Midt mellom Hirtshals og Skagen. Det er investert millioner på danske campingplasser og Aabo Camping og Vannland er det intet unntak. Det er en helt ny og moderne fasilitetsbygning med flott felleskjøkken, familiebaderom og herlige barnebadeværelser, men der er mye mer enn det.  Campingplass med 3 basseng, svær vannrusjebane, minigolf, butikk, stor lekeplass, kjempeflott kjøkken og dusjanlegg m.m. Tversted Strand ligger få minutter fra campingplassen og mange sykkeler eller gå ned dit. Fårup Sommerland 40 min å kjøre.

Bøsøre Strand Camping: Elegant på Fyn Bøsøre Strand Camping ligger idyllisk plassert på østsiden av Fyn med strand mot Storebælt. Alle fasiliteter er til stede – og de er førsteklasses. Butikk med alt, og fint innendørs badeland. Stranden er stor og vannet er varmt. Hver enkelt plass er også rammet inn med hekk, og du bor sånn sett ganske privat. Leke- og aktivitetsområdet er plassert på et stort område ved resepsjonen, slik at det er nær støyfritt i selve boområdet.I tillegg er det fint å brenne bål på stranden om kvelden.

Hvidbjerg Strand Feriepark: Hvidbjerg Strand Feriepark ligger idyllisk plassert på et neslike nord for Esbjerg på Sør-Jylland. Hvidbjerg Strand Feriepark er en enorm campingplass med over 850 plasser og hytter. Hvidbjerg har et fantastisk innendørs badeland med fire varme bassenger – og flere lange sklier som ender opp i en dryppsteinshule – inkludert i prisen. Den har absolutt alt man kan tenke seg. Campingplassen ligger ved Blåvand strand, og rett utenfor området finner du en vakker strand.  Hvidbjerg har også et 1200 kvm stort senter med spa, massasje, kurbad og annen nytelse for kropp og sjel.

Bøjden Strand Feriepark: Havutsikt overalt Bøjden Strand Feriepark ligger på sydvestspissen av Fyn – og er en liten perle av en campingplass.

Klim Strand Feriepark: Spa-drøm ved havet Klim Strand Feriepark ligger flott til ved Jammerbugten, snaue to timer fra Hirtshals. Klim har et fint innendørs badeanlegg, i tillegg til en utendørs sklie. Campingplassen kan dessuten en lekker spaavdeling. På Klim finner man det meste man trenger for en vellykket ferie – både for liten og stor. Spesielt hvis man er glad i bade

Jesperhus Blomsterpark /  Jesperhus camping er også en kjempestor ferieresort med firestjerners campingplass, feriehytter og feriehus. Gjestene på Jesperhus kan også benytte seg av de mange aktivitetene, som feriesenteret byr på. Jesperhus har vert en av våre favoritter i mange år. Det er et stort område med aktiviteter for hele familien, minigolf, bowling og badeland inne og ute. I høysesongen er det alltid noen organiserte aktiviteter for barna om kvelden.

Kom gjerne med tips og innspill til campingplasser i Danmark. Skriv i kommentarfeltet under.
kilde: Vg, Campingferie
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.