Visitnorway.com – Norges offisielle reiseportal

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Visitnorway.com

Bobilferie Norge

Visitnorway.com er Norges offisielle reiseportal. Visitnorway.no er den norske utgaven av denne.
Nærings- og Handelsdepartementet har gitt Innovasjon Norge ansvaret for utviklingen og vedlikeholdet av den offisielle reiseguiden til Norge:
Visitnorway.com er Innovasjon Norges viktigste distribusjonskanal i markedsføringen av Norge som ferieland, både i Norge og internasjonalt.
Alle våre viktigste markeder har sin lokale variant av visitnorway, for eksempel visitnorway.de i Tyskland. Alle de lokale visitnorway-sidene er tilpasset sitt respektive marked.
Visitnorway.no er den norske varianten av portalen, og skal bidra til å skape reiselyst og inspirere nordmenn til å reise i Norge. I tillegg skal de gjøre det enklere for nordmenn å planlegge og forberede ferien i Norge.
På visitnorway.no skal du kunne lese inspirerende artikler, søke etter reiseaktører i Norge tilpasset dine behov i vår søkebase og finne informasjon om steder du har lyst til å besøke.  Klikk Her
visit norway
Norge er et naturskjønt land, med dramatiske fossefall, krystallklare fjorder, majestetiske fjell og spektakulære isbreer. Å bevare dette landskapet, disse samfunnene og den tradisjonsrike livsstilen er viktig for oss alle.
At bevaring av naturen er et felles ansvar, er en grunnholdning som har stått fast i generasjoner. Å nyte naturen og friluftslivet er en del av det norske arvestoffet, og vår respekt for omgivelsene er formet av dette.
At vi har høy grad av tillit til hverandre, og vårt felles ansvar for naturen, er allemannsretten et bevis på. Selv om store deler av innlandet består av nasjonalparker og andre beskyttede områder, har vi muligheten til å nyte friluftsområdene som vi vil – også i disse sårbare områdene. Visit Norway App

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.