Sveriges beste Bobil campingplasser

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

De beste camping plasser i Sverige

Sveriges femstjerners campinger

Bobil camping Sverige

Ifølge ferske tall fra Statistisk sentralbyrå er Sverige nordmenns mest populære reisemål. Mange av oss drar på campingferie i Sverige i juli og august.
Sverige har hele ni campingplasser i luksusklassen. Det vil si at de oppfyller samtlige krav til å smykke seg med fem stjerner i sommer.
Svensk Campingstandard klassifiserer virksomhetene utfra fem kriterier: Hygiene, miljø, servicetilbud, rekreasjonsmuligheter og aktiviteter. Det foregår et samarbeid i Norden om stjernekravene som stilles til campingplassene.
Bobil camping Sverige
Byske Havsbad, Byske – Ligger ved Byske i Bottenviken, nord for Skellefteå.
Böda Sand, Øland – Campingby langs en to mils sandstrand med langgrunt vann. Velegnet for barnefamilier.
Daftö Resort, Strømstad – Garantert en favoritt blant nordmenn. Har bl.a 131 hytter, basseng, lekeland og stort aktivitetstilbud. Bobil og vognplassene ligger skrånende ned mot sjøen og plassen er delt opp i en nord- og en sørdel, atskilt av veien ut til Saltø. Alle veiene til plassene er asfaltert så det er ypperlig å bruke sykkel og sparkesykkel her.
Gustavsvik, Ørebro – Kåret til en av Europas fremste campingplasser med topp standard på botilbud og service.
Kneippbyn Resort, Gotland – Naturskjønt beliggende campinganlegg ved Gotlands hovedstad Visby.
Lidköping SweCamp KronoCamping – Byr på egen sandstrand sør i Vänern. Oppvarmede bassenger i tillegg. Gangavstand til byen Lidkøping.
Sonjas Camping, Øland – Ligger på den solrike nordlige delen av Øland med lange, fine badestrender.
Västervik Resort/Lysingsbadet – Solvarme klipper, sandstrand og basseng er blant tilbudene ved denne plassen på kysten av Småland.
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik – Sommarvik Camping er et nydelig 5 stjernes campingplass. Nok en favoritt blant nordmenn med sin beliggenhet like ved grensen. Familiecamping med gode bademuligheter og seks ulike hyttebyer. Godt tilrettelagt for fiske og kanopadling.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.