Kroatia Videoguide

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Reiseguide til Kroatia

Bobilferie Kroatia

Videoguide Kroatia
Kroatia et av Europas rimeligste land å feriere i. Kroatia er et bobil reisemål det er lett å forelske seg i. Landet lokker med krystallklart vann, idylliske middelalderbyer, kulinariske nytelser og en vennlig og gjestfri befolkning.
Dubronvik
Dubronvik ble grunnlagt i 639, og blir ofte kalt Adriaterhavets perle. Byen er oppført på UNESCOs verdensarvliste, og er et velbesøkt reisemål for turister året rundt. Gamlebyen er helt bilfri, og mesteparten av Dubrovniks 45.000 innbyggere bor her.Enorme murer, fantastiske kirker og palasser, spennende museer, strender, koselige restauranter og butikker. Dette er bare noe av det Dubrovnik kan by på. Den lille byen er kun seks kilometer fra nord til sør, men huser mye kultur og historie.

For tilreisende er Kroatia et trygt land å ferdes i. Kriminaliteten er lav og i hovedsak bør det være tilstrekkelig å følge generelle råd til reisende ved besøk i Kroatia.
Makarska

Kroatia er en middelhavsperle  som mange Nordmenn har åpnet øynene for de siste årene. Landet er kjent for sin  langstrakte kystlinje langs Adriaterhavet, alle øyene og sine middelalderske  landsbyer.
Split

 Pula er en by på halvøya Istria i Kroatia, og ligger helt sør på halvøya ved Adriaterhavet.

Zagreb er hovedstad og største by i Kroatia.

 Istra halvøya er en stor halvøy som strekker seg ut fra det nordvestre Balkan i Adriaterhavet mellom Triestebukten og Kvarnerbukten ved Rijeka.
https://youtu.be/mDQjmk14Ci4
Flott å kjøre langs kysten og besøke dei flotte landsbyene der.
Croatia Holiday Guide by First Choice 
Croatia exotic paradise video : Kroatia er et vakkert land
WOW- Croatia full documentary   : Amerikansk journalist / produsent Ashley Colburn har vunnet en Emmy Award for sin dokumentar «WOW Kroatia» som ble filmet i Kroatia.
Kroatia travel & accommodation guide – croatia-tourism.info
CROATIA – Makarska riviera 

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.