Camping Tyskland – AZUR Club Card

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Fordeler med AZUR Club Card

Bobil Camping Tyskland

Bobilferie Tyskland

Innehavere av Azur Club Card får en rekke fordeler ved bobil opphold på Azur-kjedens campingplasser i Tyskland og Italia. 
Ved å gå til anskaffelse av et medlemskap i AZUR Club Camping kan man mot framvisning av medlemskortet sitt oppnå noen fordeler som bruker av AZUR-kjedens plasser.
Man får bl.a. 15 % rabatt på persongebyret, samtidig som man kan bli på plassen til kl. 16.00 avreisedagen i stedet for som normalt kl. 12.00, forutsatt at plassen ikke er bestilt av andre. Man kan gratis reservere plass på den neste AZUR campingplassen ved å gi beskjed i resepsjonen ved avreise etter overnatting på en AZUR plass, forutsatt at plassen man vil besøke har ledig plass.

Fordeler med AZUR Club Card i Tyskland

I høysesongen er det imidlertid lurt å være ute i god tid med sin bestilling.  Man betaler ikke pant for kodekortet sitt, medlemskortet fungerer som gyldig sikkerhet. Det tas så langt det er mulig store hensyn til dine ønsker ved valg av oppstillingsplass. Man mottar regelmessig nyhetsbrev fra AZUR gruppen, og i tillegg får man AZUR Campingführer gratis en gang i året.

Hvad koster AZUR Club Card? Hvor længe gælder det?
AZUR Club Card koster ved første bestilling 25 Euro for 2 hele sommersesonger. Ved bestilling innen 30. september gjelder kortet til utløpet av det neste året. Ved bestilling etter 30. september gjelder det til utløp av det andre påfølgende året. Slik er utløpsdatoen alltid 31. desember. Ved fornyelse av kortet betales 12.50 Euro pr. år, forutsatt at bestilling og betaling gjøres innen kortets utløpsdato. AZUR Club Card gjelder for hele familien og medfølgende familiemedlemmer. Kortet kan bestilles her: sslsites.de
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.