Gratis bobilparkering i Italia

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Gratis Bobilparkering overnatting Italia

Bobilparkering

Rasteplasser for bobilturister
Du vil finne rasteplasser som er laget spesielt for bobilturister , for det meste med serviceanleggfor tømming av toalett, gråvann og påfyll for ferskvann. Mange av serviceområdene er uten mulighet til å sove natten men det er også enkle parkeringsplasser og områder som er egnet til overnatting i bobil.
De sistnevnte områdene er basert på retten til å sove i bilen / bobilen / buss / lastebil på offentlig parkeringsplass for å gjenopprette kjøreegenskaper, med mindre det er forbudt ved en bestemt tegn (f.eks ingen parkering for bobiler fra 22:00 til 08 : 00). Du bør ikke bruke disse områdene lengre enn 24 timer.
Bobilerstoppestedene er vanligvis drevet av lokale myndigheter. Disse kjøretøyene kan overnatte avhengig av hvilke vilkår som er angitt på et skilt ved hver lokalitet. Parkering er i overensstemmelse med lokale byggeforskrifter og veitrafikkloven.
Et av formålene med slike stoppesteder er å tilby et sted for en kortsiktig overnatting uten papirarbeid involvert eller restriksjoner med utsjekk og innsjekk på spesielle tider slik det er på vanlige campingplasser. Dette gjør det enkelt for reisende som foretrekker å flytte ofte fra en plass til neste.
Stoppesteder for bobiler Noen områder kan du bruke med ubegrenset varighet, med mindre varigheten er begrenset av et tegn. I praksis finner du mange av disse stoppestedene i turistområdene. Selv om stort sett alle bobilerområder er gratis, vil enkelte private områder med utvidede serviceanlegg ta noe betalt. I større byer eller på steder med begrenset parkeringsplass (f.eks Venezia) er det parkeringsplasser der du må betale parkeringsavgift for bobiler, samt for biler, særlig på dagtid.
Felles områder med rasteplasser er det spesielt mye av Toscana, Umbria, Emilia Romagna og Marche, dvs. først og fremst de midterste italienske regionene. Selv om det finnes også områder nær sjøen, har rasteplasser for det meste beliggenhet for å besøke byer og landsbyer. For å tilbringe ferien for bading i sjøen bør du heller legge deg inn på en vanlig campingplasser.
 
Du vil finne gode oversikter på:  camperonline.it  ikke alle av dem som er oppgitt er av samme kvalitet.
ITALIA har mange campingplasser og Aires (Aree di Sosta).
En region med flere begrensninger er også Sør-Tyrol (Südtirol / Alto Adige). Dette kan ha å gjøre med omfattende turisme i denne regionen å gjøre, og med mentaliteten til den tysktalende befolkningen, de liker å ha eksakte regler.
De Italienske bobilsjåførene vet vanligvis veldig godt hvor du bør bo. Hvis du finner flere bobiler på parkeringen, kan du anta at du ikke vil bli plaget i løpet av natten. Noen ganger kan det være at bobilerområder er helt besatt, særlig på offentlige helligdager i lavsesongen. Italienerne  bryr seg vanligvis ikke så mye om hvor de står. I Caorle i lavsesongen fant jeg en stor parkeringsplass med  skiltene «ikke bobil parkering». Området ble okkupert av rundt 100 bobiler i løpet av natten. Jeg var helt sikker på at det ikke ville være noe problem å parkere bobilen der.
 
På rasteplassene må du ikke sette noe campingutstyr utenfor bobilen. Solstoler og campingbord er begrenset til campingplasser. Noen ganger vil du kanskje finne et område der det alikevell er «vanlig praksis».
Som et alternativ kan du finne egnede restauranter med en ideell parkeringsplass. Be om å få overnatte dersom du spiser en middag, er et godt råd, spesielt i vin regioner 😉 Å være på tur med en bobil i Italia er stort sett ikke noe problem når det gjelder å finne sted å stoppe over natten.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.