Bobilferie i Italia – 10 fantastiske steder å besøke

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

10 fantastiske steder å besøke på din bobilferie i Italia

Italia og øyene Sicilia og Sardinia er fylt med fantastiske steder å besøke for ferierende med en bobil.

Å beskrive bare 10 av de beste er vanskelig men disse er trolig de kjente så det er noe å begynne med:
1.Florence , fødestedet til den italienske renessansen og kjent for sin praktfulle kunst og arkitektur. Alt dreier seg her om skjønnhet,  selv broer oser av sjarm og overalt ser du utrolige fotomotiver. Firenze, Italia, er hovedstaden i Toscana-regionen. Firenze var en gang hovedstaden i kongeriket Italia.Firenzes museer, palasser og kirker huser noen av de største kunstneriske skatter i verden. De mest populære og viktige områder i Firenze inkluderer katedralen , dåpskapellet ,  Uffizi , Bargello og Accademia . Kirkene i Santa Maria Novella og Santa Croce er store kunstgallerier og biblioteket i San Lorenzo er en fantastisk utstilling av Michelangelos arkitektoniske verker.
2.The Amafli Coast .Området er kjent for sin maleriske skjønnhet, kultur og mat. Positano, en vakker liten by og er en av de beste stedene å besøke med sin vakre havn og elegante butikker.Amaflikysten, Italia ( la Costiera Amalfitana ) er en vakker og velkjent strekning av fjellrike kystlinjer sør for Napoli, i Campania. Den sørlige enden av Bay of Naples strekker seg ut i en bratt og steinete halvøy som strekker seg mot Isle of Capri . Sorrento , er ett annet viktig turistmål hvor en ser tilbake mot Napoli fra nordkysten av halvøya. Sørsiden av halvøya er oversådd med pittoreske landsbyer og byer som klamrer seg  til klipper, dette er det som er kjent som Amalfikysten.
3.Cinque Terra ,er fem fiskelandsbyer langs den liguriske kysten. Landsbyene er  bygget på sidene av de bratte fjellene som stiger opp av havet og er oppkalt etter de fem byene Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore, er denne robuste kyst delen av den italienske rivieraen så vakker at den er på UNESCO sin verdensarvliste. Siden biler ikke er tillatt, er den eneste tilgangen til Cinque Terre med lokale tog, ferge eller ved å gå langs de spektakulære løypene som forbinder byene. Tempoet er sakte her med bading, fotturer, strandturer, spisepauser og utforsking av de praktfulle gamle landsbyene som det viktigste tidsfordriv
4. Øya Sicilia er stor på bobilturisme og bobilutleie. Dette er en attraktiv øy og på den sydligste spissen av landet vil du alltid finne et bortgjemt sted i skyggen for solen og hvor du kan overnatte. Byen Palermo er kjent for to ting, sine flotte gamle bygninger og historien om «Gudfaren». Været her er nesten alltid godt, og stedet er også kjent for vulkanen Etna som fortsatt er en av de mer aktive vulkanene..Etter rundt 25 århundrer med utenlandsk dominans er sicilianerne arvinger til en imponerende kulturell arv, fra raffinert arkitektur av Magna Graecia til en kunstnerisk blanding av arabisk håndverk og nordisk nøysomhet. I tillegg til kultur har også Sicilia et oppsiktsvekkende mangfold av landskap som i tillegg til vulkanen Etna også består av en fantastisk  kystlinje med små øyer utenfor og naturparken Parco Naturale Regionale Delle Madonie.
5.Italias hovedstad Roma Tar deg tilbake i tid til det romerske imperiet med besøk til Colosseum, Forum Romanum og Pantheon. Roma er en av verdens mest fotograferte byer – ikke overraskende når du husker hva som er her – Vatikanet ,  Trevifontenen , Petersplassen , Spansketrappen  og Colosseum.
Enten du tilbringer din tid på sightseeing eller slapper av på kafe og ser på det pulserende bylivet vil du som turist finne noe for enhver i Roma . Roma er også et romantisk sted for bryllupsreise eller shoppingtur.
 
6.Venezia. Kjærlighetens hovedstad mener italienerne og mange med dem at Venezia er. Kjent for sine gondoler og kanaler, piazzaer og broer, er Venezia full av utrolige turistseverdigheter som Piazza San Marco og Markuskirken, Dogepalasset, Rialtobroen og Grand Canal. Det faktum at byen er bygget på store pæle, som er blitt hamret ned i den bløte grunnen er nok til å gjøre den til en spennende by. Byens besynderlige historie gjennom århundrene har også frembragt en bemerkelsesverdig by på alle måter. Den er full av kunstskatter og arkitektoniske perler som man ikke ser noe annet sted i verden.
 
7.Det toskanske byen Pisa har alles favorittattraksjon det skjeve tårnet. Men Pisa er ikke bare et 54 meter høyt tårn, ta deg tid til å besøke noen andre av byens  attraksjoner som for eksempel Duomo og Piazza dei Miracoli eller Field of Miracles. Pisa var en av de fire store maritime republikkene i middelalderen, og har fortsatt et godt utvalg av monumenter fra den tiden. Pisa har også elven Arno, et universitet og flere interessante museer. Det er en god by for en spasertur og nytelse i rolig tempo.
 
 
 
8. Gardasjøen er den største og mest besøkte av de italienske innsjøene. Mot nord ligner det de norske fjorder med bratte skråninger og dype farvann og i sør kan du være på strendene ved kysten med solsenger og elegante butikker langs promenaden. Garda by er på sørøstkysten av Gardasjøen, og er den byen man tenker på først når man vurderer en ferie ved Gardasjøen. Garda er en av flere flotte steder man kan bo på, man har også sørøstkysten av Lake, som begynner med Garda, videre sør kan man dra til Bardolino , Cisano , Lazise , Peschiera og Sirmione. Hele innsjøområdet er veldig flatt så det er  svært populært blant turgåere og syklister som sykler rundt innsjøen på veien til Bardolino . Det som også er overraskende er at Garda har en strand med små hvite rullesteiner. Du kan ikke bygge et sandslott her men det er fortsatt veldig fint for soling.
9.Sardinia. Den vakre sandstranden er et ferieparadis på Sardinia som er et flott sted for bobilferie . Det er mange egnede lokaliteter for opphold i bobil. Dette er stedet hvor mange italienere ferierer og hvor du vil finne noen av de eldste folk i landet, mange av dem er mer enn 100 år. Som en av de to store øyene som ligger på den vestlige middelhavskysten av Italia, er Sardinia mye mindre utforsket og ikke så befolket som sin sørlige nabo Sicilia.
 
 
10. Lecce. Helt på bunnen av Italias hæl er Salentine halvøya og den barokke byen Lecce. Dette området er omgitt av olivenlunder og furuskog og har fine sandstrender og det vakre fiskeværet Gallipoli, en gang en øy, men nå knyttet til fastlandet med en molo.
En tur i bobil i Italia vil bli en minnerik tur uansett hvor i italia du velger åbruke tiden din.
 
Bobilutleie – Lei bobil i Italia med vår nye søkemotor for utleie av bobiler. Fly til Italia og hent bobilen på  flyplassen. klikk her.
.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.