Gratis bobilparkering i frankrike

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilferie i Frankrike

Gratis bobil parkering i frankrike

Hvis du liker å reise avgårde på bobiltur og føler for å reise et stykke avgårde er det ikke noe bedre enn å reise til Frankrike.  Det er et stort land med mye plass og veier du kan kose deg på. Landskapet er variert, du har kystnære steder fra ørkenen Finistère på det vestligste punktet av Bretagne til Middelhavskysten av Sør-Frankrike, vinmarkene i Bordeaux eller Champagne, stranden i Nice og de franske Alpene på grensen til Italia.  Mulighetene er uendelige, og det er alltid et vell av valg for neste stopp langs veien.
 

Bobiltur i Frankrike

På bobiltur i Frankrike vil du være blant venner!  Siden 1990-tallet har det vært en jevn og kontinuerlig økning i antall bobiler i Frankrike.  En økning på 10% per år mellom 2000 og 2012 har ført Frankrike til leder av bobilerantallet i Europa med 180.000 bobiler på veien, et tall som dobler seg i sommermånedene. De over 50 og pensjonister representerer 35% av salget av nye bobiler i Frankrike og spiller en viktig rolle i dynamikken i dette markedet.
Økningen i popularitet har ikke vært helt uten konsekvenser. Det er noen enkle regler det er best å følge hvis du ikke vil risikere å få en verbal overhaling av det lokale politiet eller i verste fall se bobilen bli tauet bort. Kystbyer og strandpromenader har hatt bobilinvasjoner og er nå blitt veldig nøye med hvor du har lov å parkere. På den annen side har det i mange av byene blitt lagt den stor innsats i å ønskebobiler velkommen ved å lage til tilrettelagte parkeringer med gode fasiliteter. De er gjerne gratis eller koster et gebyr tilsvarende vedlikeholdsutgifter, rundt 5-10 Euro. Frankrike er det landet i Europa med best utstyrte overnattingsfasiliteter og parkering for bobiler .
Et kart er tilgjengelig med alle de private og kommunale overnattingssteder og dette kan du kjøpe i kiosker i Frankrike.
Så hvis du er fristet og ønsker en smak av alt som Frankrike har å tilby så ta deg en tur og få en minnerik ferie i Frankrike.

Bobil Aires

«Aires de camping»

«Aires« er områder hvor bobiler kan stoppe natten over gratis. Dette er spesielle og spesifikke områder avsatt for kun bobiler og ingen andre kjøretøy er tillatt å bruke desse områdene. Den fulle tittelen er Aire de service / Stationment pour-camping bil. Lokalitetene blir vanligvis skiltet med enten et skriftlig tegn eller en logo av en hvit campingbil på en blå bakgrunn, men disse kan variere på grunn av mye arbeid ved motorveiene og bruk av endel provisoriske skilt.
Parkering på Aires er basert på førstemann til mølla prinsippet og det er ingen forhåndsbestilling. Plassene er vanligvisberegnet til å ta imot biler av mindre enn 7m i lengde. I høysesongen og nær kystlinjer er disse parkeringene svært ettertraktet og kan raskt bli fulle. Det er lov å lage mat og spise i bilen.  Det er ikke tillatt å rulle ut markiser, setteut bord / stoler eller bruke grill. Hvis du ønsker å gjøre noe av dette må du dra til en campingplass.
Som sagt er disse områdene vanligvis gratis eller svært billige å stoppe på.Det er ofte en restaurant på området og der er mulig å fylle på vann og deponere avfall.  Disse Aires må ikke forveksles med multippel motorvei Aires som er hyppig brukt av lastebilsjåfører og også blir besøkt av mange innbruddstyver.
Noen stoppesteder kan også tilby strøm og det blir da tatt en avgift for dette. Noen steder betaler man med kontant, kredittkort eller man kjøper poletter. Det er da opplyst hvor man kan kjøpe poletter og det er ofte et sted hvor man også kan handle andre lokale varer, noe som er endel av ideen med å anlegge stoppesteder for bobiler. Bobil leie Frankrike – Bobilutleie Frankrike

Linker til Bobilparkering i Frankrike

Park4night: 6000 Bobilparkeringer i Frankrike
http://park4night.com
I-Camping Car:
http://www.icampingcar.fr/
Aire Camping Car:
http://www.airecampingcar.com/
Camping i Frankrike:
http://www.campingfrance.com/
France Passion – Bobilparkeringer på vingårder:
http://www.france-passion.com/

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.