Bobil Ferie og camping Paris

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilcamping i Paris

Bobil camping Paris

Besøk Paris med bobil

Hovedsteder, med tilhørende trafikkproblemer er ikke alltid på toppen av lykke for en bobil turist. Paris er også en slik travel hovedstad. Det kan derfor lønne seg å overnatte på en av de mange campingplassene utenfor byen og heller bruke offentlige transport for å komme seg rundt til de forskjellige attraksjoner byen har å by på.

Bobil Paris

Med 23,5 millioner mennesker på vei til byen hvert år er Paris en av de mest populære turistmål i verden. Byen har noe å tilby til selv den mest kresne reisende, fra sine uberørte strender til shopping i verdensklasse og ett fantastiske natteliv til sine storslåtte museer, byen har alt. Den beste måten å utforske underverkene og turistattraksjonene i Paris er ved å reise med din egen bobil og campe et lite stykke utenfor byen.
Å leie en leilighet eller et hotellrom kan være kostbart i denne byen. Da er det fredeligere å reise med bobil og bo på en av flere campingplasser i Paris som skryter av noen eksklusive fasiliteter som for eksempel svømmebasseng og underholdning på området og til og med kjøpesentre og restauranter. Her er en oversikt over noen av de anbefalte campingplassene i og rundt Paris og turistattraksjonene i byen.
Gode ​​campingplasser:

i byen: Det er en campingplass ved Bois de Bologne  som er kun 1,5 km fra Eiffeltårne. Metroen er mindre enn en halv kilometer unna campingplassen slik at du enkelt kan besøke turistattraksjonene i Paris og ha bobilen parkert på campingplassen.
Utenfor byen: Maisons Lafitte: De ansatte her er svært serviceinnstily og fasilitetene er meget gode, og du kan ta toget til Paris fra campingplassen.
Disney: Hvis du ønsker en Euro Disney ferie kan det være lurt å prøve Camping Jablines, for det er busser som kjører fra campingplassen til EuroDisney og Paris sentrum.
Steder å se i Paris
Hvis du er kunstentusiast, må du besøke Louvre, dette palasset er i dag et verdenskjent museum som huser noen av mesterverkene fra de mest berømte kunstnere fra renessansen, fra Michaelangelo til Picasso og fra Boticelli til Rembrandt, alle deres udødelige verk er lagret her, men det mest kjente kunstverk på museet er selvfølgelig Mona Lisa.
Champs Elysees: Dette er en trefelts boulevard som strekker seg gjennom sentrum av en av de mest velstående områdene i Paris; med leiepriser på svimlende 1 million euro per år er dette den dyreste gaten å leve i på kontinentet. En tur til Champs Elysées som starter med stasjonen under den berømte Arc de Triomphe er en fantastisk måte å se hvordan noen av de styrtrike menneskene i verden lever.
Eiffeltårnet: Det er trolig de mest populære monumentent i Paris; kjennetegnet på hvert postkort, bok og magasin om i landet. Eiffeltårnet ble en gang ansett for å være stygg, og det var planer om rive strukturen og selge metallet for skrap .Heldigvis ville ikke pariserne gå  med på detet og det majestetiske Eiffeltårnet gir fremdeles besøkende en spektakulær utsikt over byen.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.