Bobil campingplasser i Frankrike

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilferie og camping i Frankrike

Visste du at Frankrike er det mest bobil vennlige land i Europa?
Det er nesten 10 000 registrerte campingplasser i Frankrike – som er nesten halvparten av det totale antall campingplasser for hele Europa, og en total kapasitet på nesten en million plasser. I tillegg er det omlag 2000 gårdscampingplasser og andre camping områder, for ikke å nevne et vell av muligheter, underlagt regler og forskrifter for hva franskmennene kaller «le camping Sauvage«, med andre ord camping i naturen.
Bobil  camping i Frankrike har lenge vært en populær sommeraktivitet. Som et billig alternativ til andre typer ferie har bobil camping blitt en av de sektorene i den franske reiselivsnæringen som faktisk har nytte av den økonomiske nedgangen.
Med så mange muligheter for bobiler, er Frankrike et bobilparadis, og det er campingplasser for enhver smak – fra de eksklusive som tilbyr full komfort og til campingplasser som tilbyr det aller mest nødvendige. Med andre ord, kan bobil camping være en hel rekke ulike alternativer og det er mange tilgjengelige i Frankrike.
 
Klassifisering av campingplasser i Frankrike
Du kan sammenligne forskjellene på campingplasser i Frankrike, regulerte campingplasser er klassifisert etter stjernesystem, fra en stjerne til fire stjerner, i henhold til deres fasiliteter. Prisene generelt gjenspeiles i antall stjerner, antall personer i bobilen og varierer etter hvilken sesong det er. Den gjennomsnittlige kostnaden for en natts camping for fire i sommerferien som er høysesong er ca 20 euro. De fleste campingplasser er for telt, campingvogner eller bobiler men på små steder kan det være lurt å sjekke om de tar imot bobiler.
Alle kategorier har dusjer, toaletter og vaskeområder men standarden på disse kan være svært forskjellige. For å hjelpe deg å sammenligne fasiliteter og priser viser vi her hva du kan forvente av standard på de ulike «stjernene». Dette representerer minimumskravet på hvert nivå.
En stjerners campingplasser: (ca 1500 campingplasser, mange av dem små) Individuelle dusjkabinetter med kaldt vann (selv om mange har varmt), vaskerom, oppvaskkummer, oppstillingsplass med minst 40 m². Prisene er svært variabel, fra ca 8 € per natt.
 To stjerners campingplasser: (over 4000 campingplasser, nesten halvparten av den totale antallet) Som for én stjerne, pluss : Individuelle dusjkabinetter med varmt vann, individuelle servanter, strømtilkobling for småelektrisk utstyr.
 Tre stjerners campingplasser: (over 2000 campingplasser, mange av dem ganske store) som for to-stjerner, pluss : vakt på stedet hele døgnet, flislagte gulv i vask / dusj områder, private vaskeavlukker, utstyrt lekeplassområde, blomster, vegetasjon mellom plasser, oppbevaring for verdisaker, matbutikk på stedet eller i nærheten,  engelsktalende vakt (om ikke alltid flytende). I høysesong vil prisene normalt være i størrelsesorden 32 € – 40 € per natt for fire personer.
 Fire stjerners campingplasser: (ca 700 campingplasser, generelt store) Som for tre-stjerners, pluss: private vaske avlukker med varmt vann, vaskemaskiner, Større plasser (minst 60m²),  spillrom, fellesrom. Avhengig av sted og tid på året varierer prisene fra 20 € en  til mellom 40 € og 50 € per dag for 4 personer i bobil avhengig av sesong. Gardscamping  «Camping à la ferme» er navnet på bønder som tilbyr et lite område for bobil camping, med maksimalt seks plasser, tilsvarende «Aire Naturelle de camping» som er et område med  maksimum opptil 25 plasser. De må alle ha toaletter og vasker, elektriske punkter og søppelkasser, samt minst en varm dusj. Dette er bare de viktigste kriteriene som brukes i klassifisering av campingplasser i Frankrike. Mange tre eller fire-stjerners campingplasser har også en bar og en restaurant. Mange campingplasser for bobil tilbyr mer enn minstekravet, for eksempel er det nok av en-stjerners campingplasser med varmt vann i badet, men dette er ikke obligatorisk.
Camping plasser i Frankrika klikk her
Camping de France klikk her
Les Castels camping kjeder frankrike

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.