Gårdscamping/ minicamping i Nederland

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobil Gårdscamping/ minicamping i Nederland

Camping på gård – en uforglemmelig opplevelse!
Atmosfæren på en gårdscamping er mye vennligere enn på en vanlig campingplass. Fasilitetene er vanligvis fine. Gårdscampingen har vanligvis bare et begrenset antall plasser og dette gir en koselig og unik bobil opplevelse. Oppdag det autentiske livet på gården og kanskje kan du få fersk gårdsmelk og nylagde egg til frukosten.
Bobilcamping på en gård er billig og det blir stadig mer populært.
Minicampingplasser er blitt svært populære. Dette viser tydelig på økningen i antall campingvogne/ bobiler som overnatter på gårdene. Disse campingplassene har et begrenset antall oppstilllinger. Gjennomsnittsprisen for bobil camping på gård er mellom 10 til 15 euro per natt. På mini-camp / gård campingplasser finner du alle de nødvendige fasiliteter som dusj og toalett.
På gårdscamping i Nederland er det mye å se og gjøre.
Du vil bli hjertelig mottatt på landsbygda og menneskene er veldig gjestfrie. Gårdscampingen holder sted på de flotteste områder. Mange bønder selger sine egne produkter dyrket på gården. På mange gårdscampingplasser er døra alltid åpen så du kan lære regionen og menneskene der godt å kjenne.
Du kommer langt vekk fra dine daglige gjøremål og eventuelt stress i disse rolige omgivelsene. For  deg og dine barn vil gårdscamping bli en uforglemmelig opplevelse! Flere og flere bobil turister foretrekker roen, de gjestfrie menneskene og gårdslivet som omgir disse campingplassene.
Hytter. Noen gårdcampinger har også hytter for de som syns det er et fint alternativ til campingvog, telt eller bobil.
Nederlansk Nettsider : Gårds Camping
Gårds camping reveiw
Campingo.com

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.