Bobilparkering i Rotterdam

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilparkering i Rotterdam

Bobil Rotterdam


Hvis du planlegger å reise med bobil til Rotterdam, er det viktig å vite at for å parkere langs gatene må du betale for parkeringen. På ulike steder i sentrum og ved store attraksjoner er det parkometre som aksepterer betaling med kredittkort eller kontanter.
P + R (Parker og dra)
Den billigste og enkleste måten å parkere bobilen er et Park + Rideannlegg som ofte ligger rett i utkanten av byen. Alle P + R tilbyr direkte offentlige transportforbindelser til sentrum. Du kan være i hjertet av byen, innen 20 minutter, uten parkeringsproblemer. P + R  ligger blant annet ved metro stasjonene Alexander , Capelsebrug , Hoogvliet , Kralingse Zoom , Noorderhelling  og Slinge . Du betaler ca 8 Euro for parkering av bobilen men det inkluderer også transporten til byen. Det er ikke tillat å overnatte i bobilen på P + R parkering

                       

P + R Parking Rotterdam P + R Alexander – Prins Alexander Avenue 35, 3068 PN Rotterdam P + R Capelsebrug – Abram v Rijckevorselpln 40, 3065 SM Rotterdam P + R Kralingse Zoom – Kralingse 50 Zoom, 3062 SM Rotterdam P + R Noorderhelling – Stadionweg (Feijenoord Station), R «dam P + R Sway – Sway 763, 3086 EZ Rotterdam Hoogvliet P + R – langs sporet 94, 3191 Hoogvliet TP P + R Schieveste – Horvathweg mars 3112 HB Schiedam P + R Parallelweg – Parallelweg 2 NA Schiedam 3112
 
Parkering på en parkeringsplass
Det er mange parkeringsplasser i og nær sentrum. Parkering på en parkeringsplass er generelt billigere enn parkering på gata. Parkeringsplassens skilting vil lede deg til nærmeste parkeringsplass som fortsatt har ledige plasser. Prisene kan variere avhengig av parkeringsplass, plassering og hvor lenge du parkerer. Generelt er en parkeringsplass dyrere jo nærmere det er sentrum.
Parkering langs gatene
Sentrum og diverse andre travle områder har betalt parkering. Parkeringsavgift kan variere og alle parkometre har liste over avgifter og tider som gjelder. Merk at parkometre krever betaling med chipkort og aksepterer ikke kontanter. På enkelte steder i sentrum og ved turistattraksjoner, er betaling med kredittkort og kontanter også tilgjengelig.
Betaling med chipkort
Forhåndsbetalte chipkort til prisene € 5, € 10 og € 20 er tilgjengelig på forskjellige steder som turistinformasjon, Primera butikker, tobakks og souvenir/gavebutikker. Du kan gjerne kjøpe flere så vet du at du har de om du skal være noen dager og parkere forskjellige steder.Prisene starter fra € 1.60 for en time.
Rotterdam er lett tilgjengelig like ved A13, A15, A16  A20 motorveier (se kart). Ulike alternativer for parkering er tilgjengelig i byen.
Link: Rotterdam Info.
Det er bare to parkeringsplasser i nærheten av Rotterdam hvor du kan stoppe om netter. Nieuwe Haven som er gratis men har ingen fasiliteter. and Doeleplein som koster omtrent €10, begge er i bydelen Schiedam.
Rotterdam Portalen til Europa
Inngangsporten til Europa, travle og spennende Rotterdam ligger i hjertet av en labyrint av elver og er en av Europas viktigste havner. Det er noe for alle her i denne livlige byen berømt for sin diamanthandel så vel som uendelige shoppingmuligheter. Med spennende museer og bygninger, mange butikker og en myriade av populære barer og kafeer er en tur til Rotterdam noe man aldri glemmer. Sett av rikelig med tid i den gamle sjarmerende havnen i Delfshaven. Her er mange flotte bygninger fra 18.-og 19. århundre. Her kan du besøke Dubbelde Palmboom museet og den nærliggende Boijmans-Van Beuningen-museet, en av de store attraksjonene i Rotterdam. Dette fabelaktige museet har en enorm samling av malerier som spenner over århundrer, fra gamle mestere til Pop Art. Rotterdams eldste havn Oudehavn ble bygget opp igjen etter å ha blitt bombet under andre verdenskrig. Her kan du stoppe for en øl eller en kaffe på en av havnas mange populære barer og kafeer, eller nyte et godt måltid. For å få en kjøpsopplevelse uten sidestykke kan du ta en tur til Lijnbaan, denne gågaten tilbyr noe for enhver smak og lommebok. Få en fantastisk utsikt over byen ved å ta en tur til toppen av tårnet av den nærliggende 15. århundre St. Laurenskerk kirken eller du kan se noe utenom det vanlige, besøk Kijk-Kubus, et spennende opp-ned hus som er laget for å forbløffe og underholde. Utforsk byen selv til fots eller med sykkel. Nyt en rolig havnetur forbi brygger og dokkingstasjoner om bord i en ferjebår. Reis ut av byen for en dagstur til Gouda, en typisk nederlandsk landsby med rolige kanaler og gamle brygger. Returner til en kveld ute på en elegant restaurant før du prøver det spennende nattelivet i Rotterdam, inngangsporten til Europa.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.