Bobil fra Polar

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Ny bobil fra Polar

Etter nesten 50 år i bransjen lanserte Polar sin første ekte bobil. Polar 3504 en halvintegrert bobil, bygd på et treakslet chassis fra velkjente Fiat/Alko. 2013 utgaven blir utstyrt med et unik CAN bus strømsystem. Fra et brukervennlig fargedisplay rett innenfor døren til bobilen kan brukeren styre alle elektriske apparater.

Bobil fra Polar

Bobil fra Polar

Strømstyringsystemet til Polar 3504 både ser bra ut og er brukervennlig. Man kan eksempelvis tenne, dimme og slukke lamper, kontrollere vanntanker, avløpstanker og batteri. Programvaren til systemet er egenutviklet og skal være mer pålitelig enn tidligere, det gir også en mulighet til å koble på enda flere funksjoner som for eksempel alarm. Dette systemet er standard i 2013 utgaven av Polar 3504.

Kjøkkenet er et vinkelkjøkken som er både smakfullt og praktisk innredet med blant annet spesialdesignede dempede dører, lamper, takluker, et avrundet vitrineskap og en smart, nedfellbar hylle for kaffetrakteren. Komfyr med med fire gassbluss, og et Tectower med kjøl, frys og ovn.

Kjøkkenet til Polar 3504

Kjøkkenet til Polar 3504

Polar 3504 har et dobbeltgulv hvor det øvre gulvet har individuelt regulerbar vannbåren varme, slik at du for eksempel kan du få sovedelen svalere enn resten av bilen. Det doble gulvet rommer det meste av teknikk og gir bilen ekstra stivhet. Polar 3504 byr på mye allerede i standardutførelse. De eneste tilvalgene er faktisk luftfjæring, hengerfeste og automatgir.

Polar 3504 med elektrisk senkeseng

Polar 3504 med elektrisk senkeseng

Til sittegruppen byr Polar på nye tekstiler og skinnalternativer samt gardiner å velge mellom. Kunder kan velge fritt blant farger, mønster og material. 2013 modellen tilbyr to nye fargevalg.

Bakerst er det et elegant soverom med to langsenger eller en frittstående enkeltseng evt dobbelseng. Badet er delt med toalett på den ene siden og dusj på den andre. Over den L-formede sittegruppen foran er det en trinnløs, elstyrt og nedfellbar alkoveseng som tåler en belastning på opptil 300 kg!

Soverommet til Polar 3504

Soverommet til Polar 3504

Bobilen har store lasterom, bak i bobilen får du plass til det meste bla sykler, ski, grill og mye mer,og innvendig finner du walk-in-klesskap med plass til sko, yttertøy og annet.

Polar 3504 kommer med 3 ulike planløsninger. I forhold til den første utgaven så har Polar foretatt enkelt kosmetiske grep for å gi deg større romfølelse.

Fakta om Polar 3504

  • Utvendig lengde: 840 cm
  • Innvendig lengde: 670 cm
  • Totalvekt: 5 000 kg
  • Sengeplasser: 4

Polar 3504 er godt utstyrt, godt bygd, godt isolert og egner seg godt til bruk året rundt.

PS! Høsten 2012 lanseres en noe mindre bobil fra Polar, den er ca 7 meter og på to aksler.
Les mer på hjemmesiden til Polar

Annonse:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.