Bobil Camping & overnatting Legoland

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobil Camping & overnatting Legoland

Bobilferie Legoland Billund

•Det er ikke tillat at campere eller overnatte på parkeringsarealer omkring LEGOLAND
Legoland er en fornøyelsespark som tar utgangspunkt i LEGO-figurer. Den første Leogoland-parken ble åpnet den 7. juni 1968 i Billund i Danmark. Denne parken inneholder detaljerte modeller av miniatyrbyer som var bygget kun av LEGO-klosser. Det norske innslaget er en modell av Bryggen i Bergen, samt noen hus fra en gate i Lærdal kommune i Sogn og Fjordane.
Den 12 mål store parken hadde mer enn 625 000 gjester det første året, og siden da har den fortsatt å vokse. I tillegg til alle miniatyrene har parken fått mange flere attraksjoner, blant annet flere karuseller og berg- og dalbaner. I løpet av de neste 20 årene vokste parken til mer enn åtte ganger den originale størrelsen, og etterhvert hadde den i gjennomsnitt rundt én million besøkende hvert år. I juni 2006 ble besøkende nummer 40 million feiret i Billund. 

 Video Legoland Billund

 
Kilde: Wikipedia

Parkering Legoland

Bobil camping Legoland

Billund FDM Camping er åpen hele året. Hjemmesiden Klikk Her
Mindre enn 500 m fra LEGOLAND ® og Lalandia finne Billund FDM Camping ……
…… En moderne og velutstyrt campingplass og ferielandsby med masse aktiviteter for store og små. Fornyet aktivitet sømiljø lekeplass og mini zoo med særlig hester, esler, geiter og kaniner. Minigolf, lekeplasser, TV og salonger. parklignende område med velutstyrte posisjoner. Store moderne hytter med TV, dusj og toalett. Spennende familie restaurant med spesielle barnebuffet. Kurs og selskapslokale. Velfylte supermarked.Gratis internettilgang i resepsjonen og hotspot.

Billund Camping Video

Billund FDM Camping Ellehammers Allé 2 DK-7190 Billund
Tel.: +45 75 33 15 21

Fax: +45 75 35 37 36

 E-mail:  c-billund@fdm.dk

  Link:  Billund Camping

 

Annonse:

 

  2 kommentarer til “Bobil Camping & overnatting Legoland

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.