Ny bobil fra Hymer

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Ny bobilmodell fra Hymer

Hymer Tramp CL er Hymers nye delintegrerte campingbil, den har et meget godt utstyrsnivå med sikkerhet og vektbesparelse i fokus.

Bobilen er basert på Fiat Ducato chassis med ABS og 130 hk og Fiat Lav-ramme med brede spor bakaksel. På sikkerhetsiden har Hymer blant annet følgende som standard: ESP, antispinn, bremseasistent, traction plus, kollisjonsputer for førere og passasjerer og mye mer. Med moderne byggeteknikk har man også lykkes i å få ned vekten så mye at selv den største modellen Tramp 678, ca 7,5 meter får akseptabel lastekapasitet med totalvekt på 3500 kg.

Delintegrert bobil fra Hymer

Delintegrert bobil fra Hymer

Innvendig er bobilen utstyrt med strømbesparende LED belysning, 150 liters vanntank, vribart bord, komfortabel L-formet sittegruppe med salong puter, moderne møbel design med perfekt plassutnyttelse. Stor garasje bak og stort oppbevaringsrom bak for å nevne noe. Bobilen har også fått isolering av vanntanker og kan leveres også som vinterbil. Til vinterbruk kan man bestille bobilen med Alde-varme som tillegg og også som gulvvarme. Den leveres med Truma ovn på 6000 W. Kjøkkenet er vinkelformet og rommer et 150-liters kjøleskap. Tre kokeplater finnes i vanlig Hymer-tradisjon. Badet har separat dusj.

Hymer Tramp er lys og trivelig inni. Den gir et elegant inntrykk og fyller mange av de funksjonene som man leter etter i en halvintegrert bobil.

Prisen ligger på ca 750 000 kroner.

Med denne bobilene i Tramp serien håper Hymer å ta større markedsandeler i denne pris og størrelsesklassen.

Les mer på Hymers nettsider her

Annonse:

  1 kommentar til “Ny bobil fra Hymer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.