Bobilferie camping Spania

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Spania er et kjekt sted for bobilferie.

Campingplasser i Spania

Spania er mye mer enn ett pakkeferiemål. Med et svært variert spekter av landskap, kulturer og språk, er Spania et perfekt sted å stoppe og oppleve hva som foregår rundt deg.
Det er mer enn tusen campingplasser i Spania. Derfor vil du finne noen veldig enkle campingplasser (en stjerne) og noen veldig luksuriøse (fire stjerner). Du kan velge et perfekt sted for deg og din bobil.
Det finnes ingen bedre måte å se Spania på enn å kjøre bobil rundt på ferie. Campingvogner og bobiler er veldig populært i Spania, hele året. Bobiler er en populær måte å reise for spanjoler så vel som andre europeere. For nybegynnere kan kanskje Spania virke skremmendeå kjøre i. Vi har forsøkt her å samle så mye nyttig informasjon som mulig for å gjøre turen enklere og tryggere for deg.
Hvor camper man i Spania
For de som er på tur i sit eget tempo, er det tusenvis av offisielle campingplasser å velge mellom, de fleste med en rekke fasiliteter. Mange ligger rett ved stranden, ved innsjøer eller i utkanten av byene. Campingplasser i Spania er gode baser for å utforske landet.
Vinteren er den mest populære tiden å besøke Spania da vintrene er så milde i forhold det meste av Europa ellers. Veiene er også roligere på denne tiden av året. Ulempen er imidlertid at mange campingplasser er travlere og dyrere.
Overnatting i Spania med bobil. Spanske bobilklubben. Klikk Her
 
Google maps oversikt spansk campingplasser
Du kan bo på en registrert campingplass i Spania, men det er også andre alternativ for bobil overnatting. Det er et voksende nettverk av steder, offisielle og uoffisielle hvor det er mulig (og trygt) å parkere med bobil over natten. Mange av disse stoppene har anlegg for avfall og ferskvann. Noen av disse stedene er rett på stranden, og ofte veldig populære for de med campingvogner og bobiler.
Offisielle campingplasser
Campingplasser og bobilparkeringer i Spania er generelt av meget høy standard og har alle fasiliteter du trenger. De fleste snakker engelsk og de fleste kan bestilles online eller via telefon før ankomst.
Elektrisitet og vann når jeg reiser i Spania
Strømforsyningen i Spania er 240v men synker ofte til 220v. Alle apparater vil fortsatt fungere, men apparater med varmeelementer som vannkokere og varmeovner kan ta lengre tid å varme opp.
Vannet i de fleste deler av Spania kan drikkes rett fra kranen, men det er ikke alltid at det smaker like godt som hjemme. Det er fortsatt ofte best å koke vannet først eller bruke flaskevann. Vann som ikke er drikkbart er merket  «ikke drikkevann «. Vann i byene og på kysten er bedre enn på landsbygda.
Sikkerhet ved camping i Spania
Sikkerhet på offisielle campingplasser er generelt veldig bra, men ikke ta unødig risiko. Forlat aldri bobilen ulåst, selv ikke for et øyeblikk. Hvis du har en alarm montert, bruker den. Lås dørene om natten og sikre eventuelle verdisaker som for eksempel sykler, bruk hengelåser.
Fasiliteter på campingplasser i Spania
Som med alt annet kan fasiliteter på campingplasser variere. Imidlertid er de fleste svært godt utstyrt. Du kan få friskt vann, elektrisk strøm, tømme avfallstank, varm dusj, små butikker og bobilvask.
Mange campingplasser har nå gratis Wi-Fi internett.
Vær forberedt på å møte nye mennesker av alle nasjonaliteter når du camper i Spania. Du vil finne et stort antall tyskere, nederlenderevog briter.
En skikkelig bonus er å ha sykkel med deg. Mange av campingplasseene ligger i landlige områder og sykkel er den beste måten å komme seg rundt.
Vanlig åpningstiden i Spania butikker, forretninger
Den vanligste forretningsåpningstiden er fra mandag til lørdag klokken 09.30-13.30, og klokken 16.30-20.00.  Store butikksentre og varemagasiner er åpne fra kl. 10 til 21 eller 22. Enkelte sentre er åpne om søndagene. I kystbyene i høysesongen er forretningene som regel åpne til etter kl. 22.00.
Apotekene er åpne fra kl. 09.30 til kl.13.30, og fra kl.16.30-20.00. I de største byene finner du døgnåpne apotek. Apotekene følger et rullerende system for åpningstider om kvelden, og dette står skrevet i avisene og på inngangsdøren til apotekene.
Søk og bestill bobilferien i Spania på en av verdens første og største bobilutleie- søkemotorer. Mange ulike bobilmodeller og prisklasser er tilgjengelige. Med over 100,000+ fornøyde kunder, har vi erfaring til å sikre deg kvalitets leie bobil og en problemfri ferie.

Søk og bestill leiebobil i Spania her:

Husk! Etterspørselen etter bobil er stor om sommeren, så sørg for at du planlegger turen i god tid og bestiller din bobil tidlig for å få en god rabatt. 
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.