Bästa campinganläggningarna i Europa

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Daftö Camping Resort – bästa campinganläggningarna i Europa

Daftö Camping Resort i Strömstad har, som enda svenska anläggning, blivit utsedd till ”Best Camping 2015” av de inflytelserika branschorganisationerna ANWB från Holland och ADAC från Tyskland.

Utmärkelsen är en symbol för högsta kvalitet på campingplatser och för gästerna är det en garanti för en förstklassig semesteranläggning.

Bästa campinganläggningarna i Europa

Bästa campinganläggningarna i Europa

Grattis! Efter vår besiktning, har ANWB tilldelat er camping fem stjärnor. Detta är högsta möjliga betyg och innebär att ni är en av de allra bästa campingarna i Europa, säger Frank Jacobs, produktchef på ANWB.

-I Sverige finns det endast en “Best Camping”, vilket är er camping (Daftö Camping Resort), tillägger campingredaktör Astrid de Zoete på ANWB.

Hela anläggningen betygsätts och kategorier som sanitära anläggningar, utbud på restauranger och kiosker, möjlighet till bad och avkoppling samt aktiviteter tas i beaktning. Den sammanslagna värderingen från alla kategorier gav Daftö Camping Resort högsta poäng, och anläggningen raknas därmed till toppen av campingplatser i Europa.

 ADAC Stellplatzführer 2015


ADAC Stellplatzführer 2015

– Vi är otroligt glada för att Daftö Camping Resort har tilldelats den här internationellt viktiga utmärkelsen. Det är ett bevis på att såväl branschen som våra gäster uppskattar det arbete vi gör här, säger Lena Kempe, VD på Daftö, efter att ha fått beskedet.

ADAC från Tyskland (19 miljoner medlemmar) och ANWB från Holland (4 miljoner medlemmar) har tidigare klassificerat campinganläggningar var och en för sig med utmärkelserna ”Euro Top Camping” och ”Superplatz”. Idag gör de en gemensam värdering av anläggningar runt om i Europa, där det högsta betyget är ”Best Camping”.

Daftö Camping Resort ingår i Swecamp, Sveriges största kedja för camping och utomhusupplevelser, tillsammans med 16 andra högklassiga anläggningar i Sverige.

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.