Havscamping

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Furuvik utvecklar sin havscamping.

I samband med Furuviks säsongspremiär väntar nyheter på parkens havscamping. Totalt tillkommer nio havsstugor för gäster som söker en campingupplevelse med guldkant. På lördag invigs det nya boendealternativet.

Furuvik utvecklar sin havscamping

Furuvik utvecklar sin havscamping

Furuvik, som är beläget ca 1 mil söder om Gävle, har flera nyheter i år. På tivolit har två nya attraktionsnyheter för den unga barnfamiljen tillkommit och konsertprogrammet består av totalt fjorton akter, både internationella artister som Status Quo och Whitesnake samt några av landets mest folkkära artister som Lars Winnerbäck, Lisa Nilsson och Bo Kaspers Orkester. På havscampingen har ett nytt boendealternativ tillkommit.

Våra nya havsstugor ligger på nära avstånd till parken och alldeles intill gästhamnen med både restaurang och badmöjligheter. Stugorna passar de gäster som vill ha en campingupplevelse med guldkant, säger Matz Wester Eriksson, campingansvarig i Furuvik.

De nio havsstugorna är vardera 39 kvadratmeter med två sovrum (totalt 6 bäddplatser), wc/dusch och ett allrum med kök. Samtliga är vända mot havet och har stora panoramafönster mot vattnet. De första gästerna checkar in i de nya stugorna nu på lördag.

Furuviks havscamping invigdes 2014. Här finns en gästhamn, grillar, servicehus, närbutik och bangolf. Havscampingen ligger intill Furuviks Brygga, en restaurang med goda omdömen i White Guide.

På havscampingen finns även superfräscha villavagnar med plats för upp till 8 personer samt husvagns och husbilsplatser. Det finns även tre sprillans nya Kabe husvagnar vackert placerade för dig som vill prova på att bo i husvagn.

Skogscampingen erbjuder lummig grönska med stugor, trevliga elplatser och en Safariby med äkta safaritält, direktimporterade från Kenya. En annan enklare barnfavorit är att bo i Orientexpressen, två skutt från poolen.

Telefonbokning: 010 – 708 70 00
Telefonbokningen öppen:
Måndag-Onsdag, Fredag 08.30-17.00
Torsdag 09.00-17.00

Mail: info@furuvik.se

Furuviks camping

Furuvik erbjuder två sorters campingar, en havscamping och en skogscamping, och har boendealternativ som passar de flesta plånböcker. Båda campingarna ligger i nära anslutning till en entré till parken. Skogscampingen erbjuder badmöjligheter i den närliggande sjön Trösken. Utöver tält- och husvagnsplatser kan man bo enkelt i exempelvis Orientexpressen, bestående antika tågvagnar som tidigare rullade mellan Paris och Istanbul, eller i Safaribyn som består av tio safaritält från Kenya – en bit av Afrika i den svenska tall- och lövskogen. Utöver det finns både enklare stugor och premiumalternativ som villavagnar och havsstugor. Läs mer om de boendealternativ som finns på Furuviks webb.

 

Boka online

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.