Camperstop Europe 2014

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Camperstop Europe – Ställplatser Europa

Camperstop Europe – 7896 husbilsplatser

Husbil Böcker

Camperstop Europe 2014 innehåller information om ett stort antal husbilsplatser i Europa. Många bilder och detaljerad information om ställplatser, bensinstationer, priser, faciliteter och turistinformation för varje uppställningsplats, dessutom med bra kartor. De flesta ställplatserna finns också angivna med GPS-koordinater. I boken hittar du även en utförlig förteckning över serviceplatser för husbilar där man kan fylla på vattentankarna och tömma toa- och avfallstankarna.m.m. Den perfekta boken för dig med husbil / husvagn. Den populära ”Camperstop Europe”  utkommer nu. Den har 7896 quickstops/uppställningsplatser presenterade på över 400 sidor i text och bild.

Camperstop Europe 2014 är på gång. Inför kommande år finns det 7896 ställplatser i Europa presenterade. Böckerna är på engleska men lätta att förstå!

Cover_Camperstop-2014-350

 Beställ Camperstop Europe 2014 här!

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.