Nivåmåler for propanflasker

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Nivåmåler for å måle gassnivået i gassflasker

Hvor ofte har du ikke lurt på hvor mye gass du har igjen på propanflasken? Løsningen kan være Truma Levelcheck, en nivåmåler for gassflasker.

Truma Levelcheck måler nivået i alle stål og aluminium gassflasker med en diameter på 200-350 mm. Et trykk på knappen indikerer om det er gass tilstede eller ikke.

Med denne måleren fra Truma kan du når som helst sjekke nivået i gassflaskene. Den skal i følge reklamen raskt oppdage gassnivået i flaskene dine.

Måle gassnivå i gassflasker

Nivåmåler for propanflasker

Hvordan fungerer nivåmåleren?

Søkeren føres nedover utenpå flasken og indikerer etter at du har trykket på knappen om det er gass tilstede der du trykket sist. Trykkingen gjentas til du finner nivået.

Nivåmåler for propanflasker

Nivåmåler for propanflasker

Måling enheten plasseres bare mot gass-sylinder i vertikal posisjon. Pålitelig måling ved hjelp av ultralyd med integrerte LED-lykt. Ikke for gjenfyllbar tank gassflasker LevelCheck vant både «Caravaning Design Award» og «Salone del Camper Award» i 2012.

Truma Levelcheck selges i Bobilbutikken.net.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.