Slukkeskum til bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

110 Slukkeskum til bobil

110 Slukkeskum Multipro er lett å bruke for alle, enten det er unge eller eldre. Det er ingen kompliserte operasjoner som skal gjennomføres, og boksen veier kun 500 gram. Produktet innholder ingen giftige gasser og er biologisk nedbrytbar. Etter bruk kan skummet vaskes vekk med vann.

110 Slukkeskum Multipro er en liten minislukker som er enkel og effektiv ved små branner og branntilløp. Tilgjengelighet og enkelhet i bruk gjør at 110 Slukkeskum raskt er klar til bruk. Et branntilløp eller en liten brann slukkes effektivt med 110 slukkeskum og gir ingen sekundærskader. 110 Slukkeskum Multipro er et godt supplement for å øke brannsikkerheten, men kan ikke erstatte krav til manuelt slukkeutstyr. «Ring 110 logoen»* ble valgt til produktet for å øke bevisstheten rundt nødnummeret til brannvesenet.

Slukkeskum til bobil

Slukkeskum til bobil

110 Slukkeskum Multipro kan brukes av alle

 • For alle, men spesielt barn, eldre og personer med nedsatt funksjonsevne kan det være vanskelig å håndtere ordinært slukkeutstyr på grunn av vekt og kompliserte utløsermekanismer. 110 Slukkeskum Multipro er gode verktøy for å slukke små branntilløp i startfasen.
 • Lav vekt og kompakt størrelse stiller mindre krav til brukerens fysikk og gjør tilgjengeligheten bedre enn tradisjonelt slukkeutstyr. Den kritiske tiden fra man oppdager et branntilløp til slukking starter blir kortere.
 • Sprayboks-konstruksjonen gjør bruken av Slukkeskum kjent og intuitiv. Alle har brukt en sprayboks og kjenner prinsippet.
 • All tekst på Slukkeskumboksen er på norsk.

Raskt, enkelt og renslig slukking

 • Den unike konstruksjonen der slukkemiddelet ligger i en blære og blir klemt ut gjør at Slukkeskum fungerer uansett vinkel, også opp ned.
 • Bare tørk opp der du har benyttet Slukkeskum. Mindre sekundærskader enn ved bruk av pulver..
 • Slukkeskum har lang kastelengde – minst 2.5 meter. Du kan stå på trygg avstand fra branntilløpet.
 • Med en brukstid på rundt 14 sekunder har Slukkeskum samme brukstid som en 6 kilo ABC pulverslukker.

Norskprodusert skum og tilpasset vårt klima

 • 110 Slukkeskum inneholder 100% norsk slukkeskum. Skummet er utviklet og produsert av Solberg Scandinavian som er verdensleder innen skumteknologi.
 • 110 Slukkeskum Multipro er tilpasset vårt klima og er frostsikret til -30°C (godt egnet for oppbevaring i bobil)
 • Slukkeskum er et kvalitetsprodukt som er produsert i EU, etter britisk standard BS 6165:2002: Small disposable fire extinguishers of the aerosol type.

Video – Demonstrasjon av 110 Slukkeskum Multipro:

Miljøriktig valg

 • Slukkeskum inneholder ingen merkepliktige giftige eller helseskadelige stoffer og den unike konstruksjonen gjør at boksen ikke inneholder drivgass, skummet presses ut ved hjelp av komprimert ren luft.
 • Slukkeskum er merket med Grønt Punkt som er en kvittering på at miljøavgift er betalt. Slukkeskum skal både full og tom sorteres som restavfall.

110 Slukkeskum Multipro – Produktdataark

110 Slukkeskum Multipro – Sikkerhetsdatablad

110 Slukkeskum Multipro koster 199 kroner pr flaske, kjøp den hos Bobilbutikken.net

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.