NX-5 Sikkerhetsalarm til bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

NX-5 er en anerkjent sikkerhetsalarm for bobiler, campingvogner og lastebiler.

NX-5 kan brukes som en rendyrket sikkerhetsalarm eller som en kombinert sikkerhet og innbruddsalarm. NX-5 er beregnet for bobiler, campingvogner og lastebiler. Den har mange tilkoblingsmuligheter og utganger som gjør at den tilfredstiller mange ønsker og behov.

Liv og helse  settes i fare i forbindelse med narkosegassangrep fra kjeltringer og ranere, lekkasje fra propanapparater og slanger, brann eller uønskede personer i nærheten av kjøretøyet. Alle funksjonene gjør at NX-5  er en reell økning av sikkerheten.

NX-5 Sikkerhetsalarm

NX-5 Sikkerhetsalarm

NX-5 gir alarm ved gasslekkasjer, narkosegass og brann med hele 4 forskjellige gass-sensorer samt om noen bryter opp dører, luker eller vinduer. Med utvendige bevegelsesdetektorer får man automatisk utelys og innvendig alarm slik at man blir vekket hvis noen oppholder seg rett utenfor om natten.

NX-5 fungerer også som en innbruddsalarm som varsler når dører/luker eller vinduer brytes opp eller ved detektering av innvendig bevegelse.

NX-5 varsler:

  • Kullos (CO)
  • Narkosegass
  • Røykgass
  • Propan-/Butangass
  • CO2
  • Brann
  • Innbrudd (tilleggsutstyr)
  • Bevegelse på utsiden (tilleggsutstyr)

Alarmen har en «Hjelp knapp» som kan aktiveres når som helst med utvendige sirener og blinkende lys for å tiltrekke seg opppmerksomhet.

NX-5 kan bygges ut med ekstra lamper, lydgivere, sirener, tyverisikring av løsøre på utsiden og videresending av alarmsignal til mobiltelefon.

Daglig bruk av sikkerhetsalarmen

NX-5 er enkel i bruk, man velger mellom sikkerhetsalarm om natten og eller innbruddsalarm når man ikke er til stede. Man kan også slå den av.

På NX-5 fronten finnes en knapp og en nøkkelkontakt, det er alt som skal til for å betjene NX-5.

NX-5 varsler  også om knallgass fra overladede batterier og ”oppbrukt luft”. Propandetektoren er montert lavt for å detektere propan som er tyngre enn luft.

Bevegelsesdetektorer (ekstrautstyr) varsler  når personer beveger seg i nærheten av kjøretøyet. Du  kan koble til utelys til denne funksjonen slik at eventuelle uvedkommende ikke kan skjule seg i nattemørket. Lyset er dessuten kjekt å ha når du kommer tilbake til bobilen en sen kveld da den fungerer som velkomstlys. Den innvendige varslingen av bevegelse er forsinket slik at tilfeldig forbipasserende ikke vekker deg med alarm. Bevegelsesalarmen kan også settes til valgbar styrke eller slås helt av.

Installasjon av NX-5

NX-5 i grunnversjon er enkel å montere. Den skrues på veggen på et åpent sted i bobilen, den trenger bare strøm og føre ledning ned til propandtektoor for å fungere. Bruksanvisningen anviser hvordan  man monterer utstyret og evt tilleggsutstyr på en enkel og grei måte.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.