Automatisk visp til bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Automatisk visp / robot visp til bobiler

Automatisk visp / robot visp rører i grytene på bobilferien mens dere kan konsentrere dere om andre gjøremål. Enklere blir det ikke!

Automatisk visp

Automatisk visp

Vi har testet automatisk visp som egner seg godt i bobiler. Vispen er liten, lett og enkel i bruk. Sett vispen oppi det som skal røres, trykk på knappen og den automatiske vispen starter. Du kan så konsentrere deg om grillmaten som skal lages.

Den automatiske vispen fungerer til de fleste sauser, supper osv. Den kan imidlertid slite litt med de tykkeste rettene som grøt ol. Vispen rører seg hele tiden og sørger for at dine retter blandes skikkelig og at maten ikke brenner seg fast. Vispen er meget praktisk og egner seg for både profesjonelle og amatører på kjøkkenet, eller for de som bare trenger en hjelpende hånd. Vispen har tre forskjellige hastigheter som kan justeres gjennom å trykke på toppen av vispen.

Batteriene rekker til 4 timer, den er 100% vanntett, tåler temperaturer opp til 300 grader. Rører hele bunnen av grytene! Sertifisert i hendhold til CE / EU,CIQ.

I kjente nettbutikker selges produktet til 299 kroner.

Automatisk visp selges i www.bobilbutikken.net til bare 99 kroner!

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.