Elektrisk sykkel til bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Sammenleggbar elektrisk sykkel til bobil og caravan

Elektrisk sammenleggbar sykkel er perfekt til bobil – den tar liten plass og får plass i de fleste bobiler. Elektrisk sykkel gjør sykkelturer til en lek, motoren hjelper deg opp alle bakker.

El sykkel har utviklet seg mye i de siste årene med hensyn på kvalitet, levetid og batteristyrke. En elektrisk sykkel er et nyttig tilleggsutstyr til bobilferien. Den krever ingen sertifikat, veiavgift eller forsikring.

Sammenleggbar elektrisk sykkel til bobil og caravan

Sammenleggbar elektrisk sykkel til bobil og caravan

Hva er en EL-sykkel?

En el-sykkel brukes som en vanlig sykkel, men motoren gir deg assistanse når du ønsker det, f.eks. i bratte bakker og motvind. Du sykler i konstant medvind. Sykkelen med elektrisk assistent gjør de harde sider av sykling betydelig mer avslappet. Bakker og motvind gjør en ikke så andpusten og svett. El- sykler kan sykles opptil ca. 25 – 30km/t med PAS-system (El-motor og pedalkraft) utover dette er det bare din egen styrke som setter begrensinger. Uten pedalkraft vanligvis mellom 4 og 7 km/t, med kun håndspeed (ikke tråkk)

Pris og kvalitet på EL sykkel

Prisene varierer i hovedsak fra ca. kr 10.000 til 50.000, men det finnes også el-sykler til godt over kr 100.000. På prisnivået mellom kr 13-25.000, er det mye å velge mellom og kvaliteten er svært høy.

Sammenleggbar elektrisk sykkel til campingbil og bobil

Sammenleggbar elektrisk sykkel til campingbil og bobil

Sammenlaggbar El-sykkel – Pedelec

I Norge er det et godt utvalg av el-sykkeltyper og merker. Men foreløpig er det relativt få forhandlere. Det finnes sykler av tvilsom kvalitet, og det finnes sykler av meget god kvalitet. Det finnes by-landeveissykler, off-roadere, karbonracere, sammenleggbare, fulldempede, transport/varesykler, tandem-el-sykler.

En god og rimelig El-sykkel kan du kjøpe i Bobilbutikken.net – Klikk Her

kilde: elbil.no

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.