Caravanboken

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Caravanboken er et must for alle caravaneiere

Caravanboken er en feridedagbok og en gjestebok med plass til personlige notater, hilsener, fotografier, reiseruter, kart, billetter og annet man gjerne gjemmer på som hyggelige minner.

Caravanboken - boken for alle caravaneiere

Caravanboken – boken for alle caravaneiere

Ferien står for de fleste som den beste tiden i året – en tid man vil forsøke å få mest mulig ut av. For å ta vare på de gode minnene fra ferien, gjør det til en vane å skrive ned opplevelser og inntrykk i Caravanboken. Da får man en minnebok for livet. La boken ligge fremme når venner stikker innom og ikke minst ved festlige og spesielle anledninger.

De fleste vil nok mene at caravanfolket er mer sosiale enn de fleste – og får nye venner lettere enn andre. Og om ikke alle som kommer på besøk har et gullkorn å skrive ned, kan en liten hilsen, et vers, en tegning, eller noen bilder, være verdt å gjemme på og hyggelig å bla tilbake til.
Bak i boken finner du spesielle sider til å notere navn, adresser og telefonnummer, samt en utstyrliste som kan være nyttig i forsikringssammenheng.

Caravanboken er tilgjengelig i Bobilbutikken.net med fraktfri levering!

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.