Cederroth Førstehjelps app. Gratis

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Cederroth Førstehjelpsapp

Bobil og Caravan Apps

Redd liv med vår nye app: Last ned førstehjelp til din smarttelefon eller i-pad. Det er en app med tydelige instruksjoner om hvordan du best gir førstehjelp for forskjellige typer skader, til voksne og barn i forskjellige aldre. Oppdater dine kunnskaper, før noe skjer! Kanskje er det du som kan bli en reddende engel for noen!

Kortfattede råd om førstehjelp
Førstehjelp er viktig, noen ganger livsviktig. Det forstår alle. Men hva innebærer det egentlig? Hvilke krav stilles, og hvordan gjøre man det? Her kan du selv, i ditt eget tempo, lære deg mer eller repetere hvordan du best kan gi førstehjelp for forskjellige typer skader til mennesker
i alle aldre.

Spre gjerne førstehjelps-app’en videre til venner og bekjente. Jo flere vi er som kan redde liv desto bedre.
Takk for din hjelp!
Last ned app’en her


Ansvarsfraskrivelse/disclaimer
Cederroths Førstehjelp-applikasjon erstatter ikke opplæring i førstehjelp og hjerte-lungeredning, men er et komplement til eksisterende kunnskaper. Applikasjonen erstatter heller ikke behovet for å kontakte helsevesenet ved behov.
Applikasjonen gjengir generelle og vedtatte prinsipper for hjelp og tiltak ved akutte situasjoner – Førstehjelp. Hver konkret situasjon krever også individuell bedømmelse og håndtering. For å unngå misforståelser må vi klargjøre at Cederroth ikke har noe ansvar for utførelsen av førstehjelp, derfor fraskriver vi oss alt ansvar for de skader som oppstår i forbindelse med dette.

Annonse:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.