BritStops – Gratis bobil overnatting i Storbritannia

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Gratis bobil og Caravan overnatting i Storbritannia

Bobilferie i Storbritannia

 
BritStops – Gratis bobil overnatting på vingårder, puber, bondegårder, gårdsbutikker, vertshus og små lokale bryggerier i Storbritannia tar imot bobiler og gir deg gratis overnatting.

BritStops - Gratis bobil overnatting i Storbritannia

BritStops – Gratis bobil overnatting i Storbritannia

BritStops selger katalog og adgangskort som gir deg rett til å bruke gratis overnatting tilbudet. Brit Stopper koster £ 25 per år. Klikk Her
Denne formelen – pluss ekstra attraksjon av varierte og ofte vakre innstillinger for overnatter parkeringsplass – er det som har gjort Frankrike Passion slik suksess. Motorhomers kan bo på stedet på vingårder og gårder for ingen kostnader. Vertskapet bare håper at de vil vurdere å lære om og prøvetaking sine produkter. BritStops hjemmeside.
BritStops
BritStops ble grunnlagt av ivrige motorhomers Steve og Mandy og gir deg muligheten til å bo uten kostnad på 146 landsbygda vert områder rundt Storbritannia. Det er ingen kjøpetvang, men en undersøkelse viser at over 90 prosent likevel kjøper noe.
Bobiler Velkommen
Det gjør en endring for å se et initiativ som tar imot bobiler utenfor campingplasser i Storbritannia. Selv om Brit Stop vertene ikke campingplasser, noen av dem kan tilby flere fasiliteter som vann eller avløpsvann deponering som vil hjelpe deg å redusere behovet for å bruke campingplasser og gir deg sjansen for noen mye mer minneverdige opplevelser.
Tross alt, hva ville du heller bruke pengene dine på? Topp kvalitet lokale råvarer, eller campingplass avgifter?
Bli med Brit Stopper
Begynte Brit Stopper koster £ 25 per år, gjeldende fra mars til mars, for som du får en god kvalitet, lommeformat bok detaljering alle stopper, oppført av geografisk region.
BritStops Storbritannia

BritStops Storbritannia

Du får også en frontrute klistremerke som skal vises på din bobil, bekrefter at du er en Brit Stopper medlem.
Husk at du er gjest hos en familie, men også på en arbeidsplass. Vær derfor oppmerksom på at det ikke er lekeplasser. Bruk heller ikke fasiliteter du ser uten at du har fått lov til det.
Hvis du ønsker deg en ferie litt utenom det vanlige så skaff deg et medlemskap og Storbritannia er klar for å ta imot deg over hele landet.
For mer informasjon, besøk http://www.britstops.com/
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.