Bytt bobil med bobileiere rundt om i verden.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobil og campingvogneiere kan bytte bobil med andre bobileiere rundt om i verden.

Kunne du tenkt deg en bobilferie i et land langt borte uten å måtte kjøre hele veien til dette landet? Denne nettsiden gir deg mulighet til å bytte bobil for ferien med andre bobileiere. Dette gir deg en rimelig ferie for byttingen er gratis.

Det er over 1000 medlemmer over hele verden.
leftpanelMotorhome Swap  er nettstedet som samler tusenvis av likesinnede mennesker over hele verden for å utveksle sine bobiler for ferier, uansett hvor og når de vil!
På denne nettsiden kan du ta kontakt med folk fra alle hjørner av verden, som elsker sine bobiler, elsker ferie, og elsker å reise på budsjett.
Bobilbytte er en gjensidig utveksling for en avtalt periode, uten kostnad. Du vil få kontakt og bli kjent med utvekslingpartner gjennom de og sørge for at du er fornøyd med alle aspekter av byttingen før du gjennomfører den.
Det er ingen introduksjonsgebyr for å bli med i denne glade gjengen av reisende, så prøv det ut – dette nettstedet vil gjøre deg i stand til å gjennomføre ferie og reiseopplevelser som du bare har drømt om tidligere.

Vurdere disse fordelene for deg og din familie

  • Store besparelser på ferier
  • Rimelig transport og overnatting
  • Fleksibilitet – kjør hvor du vil når du vil
  • Valgfrihet – bobiler av alle typer og størrelser å velge mellom som passer din families behov
  • Nye fjerne feriemål er nå innenfor rekkevidde.

         Link : http://www.motorhomeholidayswap.com/

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.