Dethleffs Esprit nye vinter bobil.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Dethleffs satser på vinteren med sin nye bobil Esprit alkovemodell

Dethleffs Esprit bobil – Pen og praktisk alkovebobil.

Nå kommer Dethleffs med alkovemodell bobil i Esprit serien som er klar for vinteren. Dethleffs har på 2013 bobil modellene la gt vekt på  utvikling innvendig og utvendig.  Alle modellene har nå fått dobbelbunn for å kunne brukes om vinteren.

Alkoven 6820

Esprit modellene fra Dethleffs har stort sett dreid seg om helintegrerte og delintegrerte bobiler. Nå kommer Dethleffs med alkovemodell i Esprit serien som er klar for vinteren, modellen har fått dobbelbunn og ekstra lagringsplass. Bobilen har store lasterom, bak i bobilen får du plass til det meste bla ski, grill og mye mer. Dethleffs tilbyr også mange ulike tekstiler og design, bla 11 ulike tekstilløsninger, skinnseter m.m.

Bedre plass innvendig i bodelen

Nye trender, smarte ideer, mange muligheter til individuell utforming av kjøretøyet – dette er ESPRIT modeller i et nøtteskall. 2013 modellene i Esprit serien ser tilsynelatende ut som fjorårsmodellene, på utsiden.  Dethleffs har på 2013 modellene lagt vekt på  utvikling innvendig. Alle modellene har nå fått dobbelbunn for å kunne brukes om vinteren. Bobilmodellene er allikevel på samme høyde som før, Dethleffs har brukt et lav- chassis for å kompensere for den økte høyden dobbelbunnen gir.
 

Soverommet til Espirt

 
Dethleffs legger vekt på god lagringsplass. Dobbelbunnen har en høyde på 40 cm, her kan du lett stue kasser og andre nyttige ting. Vanntanken har fått plass i dobbelbunnen, det gir enda bedre plass innvendig i bodelen. Du ser heller ikke noe av hjulbuene i innredningen.
Dethleffs har også skiftet ut innmaten i veggene med materialer som tåler fukt bedre enn tidligere, de er så sikre på sitt produkt at de gir hele 6 års garanti mot lekkasje. Dethleffs Esprit A 6820 – God lastekapasitet i dobbelbunnen
 

God lastekapasitet i dobbelbunnen

Esprit alkove kommer med to planløsninger, Esprit alkovemodell A 6820-2 for par som reiser alene og A 7870-2 for de som reiser flere i lag.
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.