McLouis Mc4 74 G Bobil med to soverom

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

McLouis Mc4 74 G Bobil med to soverom

Bobilen McLouis Mc4 74 G med et soverom med todelt baderom og Queens seng over hekkgarasjen er en av tidens mest populære innretninger. Bobilen har fått montert en senkeseng over sittegruppen, noe som gir fire faste sengeplasser. Når du skal sove kan bobilen deles opp i to separate rom.

Bobilens senkeseng. madrassmål på 195 x 125 cm

Bak kjøkkenregionen finner du delingen mellom kjøkken og soverom.

Bobilens sittegruppe.

Sittegruppen er i vinkel med seks sitteplasser rundt bordet. Bobilen kommer normalt med fire setebelteplasser, det er mulighet å få et femte setebelte i sitegruppen. Sitteplassene over gassrommet er noe bredere enn normalt. Det er integrert et bosspann i inngangsdøren til bodelen.

Sittegruppen i bobien er i vinkel.

Sittegruppen i bobien er i vinkel. Senkesengen over sittegruppen legger man nesten ikke merke til. Rundt førerhuset er det gardiner for å hindre innsyn. Ovenfor er det montert en stor takluke som gir bedre lysforhold i bobilen.

Gardiner rundt bobilens førerhus

Dobbelsengen over hekkgarasjen har et madrasmål på 190 x 143 cm. Den har en ekstra nyttig funksjon, den kan heves og senkes etter behov. Det gjør at sengen ikke trenger å være så høyt oppe hvis du ikke har plasskrevende bagasje i garasjen. Det er mulig å stenge igjen mellom soverommet og resten av bobilen.

Bobilens dobbelsengen har et madrasmål på 190 x 143 cm.

Kjøkkenet har plass til 3 kokebluss, og brukbar plass. Kjøkkenet har god arbeidshøyde, og det er integrert enda et bosspann i hjørnet. Kjøleskapet er plassert rett innenfor utgangsdøren og rommer hele 160 liter.

Bobilens kjøkken

Badet er todelt med dusj på kjøkkensiden og dreibart toalettet på mottsatt side. Vinduene til baderommene er melkehvite. Dusjen har pleksiglass og foldedør. Bobilens bad med foldedør, vribart toalett og hvit rute

Bobilens bad med foldedør

Bobilen har vegger og tak av glassfiber og isolert med skum.
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.