Bybobilen – en ny trend i bobilbransjen

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bybobiler – Vans

Karmann Dexter 595 bobil

Vans vil blir en ny trend i bobil bransjen og er egnet for alle bobilinteresserte, også for folk i storbyene. Vans er kompakte og velutstyrte. De lar seg lett parkere i trange bystrøk og kan brukes som en bil nr 2.
 

Karmann Dexter 595

Dexter 595 gir en overvelvende plassfølelse med sin senkeseng og et stort kjøkken, med et kjøleskap på 156 liter! For at du får den komplette velværefølelsen, er badet i Dexter 595 et besøk verdt!  Det praktiske og behagelige vaskerommet og detaljene du finner der, med blant en separat dusj, lar deg glemme hvor kompakt din van egentlig er! Badet befinner seg i enden av bilen og går over hele bilens bredde.

Dexter 595 med fine løsninger

 
Karmann Dexter bybobilene er utrustet med dieselvarmer fra Webasto. De er perfekte til å reise på fjellet eller til en storby i Europa.
 

Kjøkken er praktisk tillaget.

Dexter 595 gir en overvelvende plassfølelse med sin senkeseng.

Nedsenkbar seng

I Dexter 595 venter et komfortabelt bad. Den har praktiske og behaglige detaljer, som for eksempel separat dusj. Vaskerommet går over hele kjøretøyets bredde.

Baderom

Type: Halvintegrert
Lengde: 5,99 m
Bredde: 2,05 m
Egenvekt: 3040 kg – 3090 kg
Totalvekt: 3090 kg – 3500 kg
Sengeplasser: 2 – 4
Sitteplasser: 4
Førerkort: B
Chassis/motor: Fiat 130 hk / 150 hk

Dexter 595

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.