Bobilcamping og veier Nordkapp.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilferie til Europas nordligste punkt

Bobiltur Nordkapp – Camping North Cape Norway

Reisebeskrivelse til Nordkapp: Nordkapp er kjent for sin midnattssol, og først og fremst er det Nordkappklippen som står i sentrum. Klippen er både iøynefallende, dramatisk og har i uminnelig tider vært et navigeringsmerke for sjøfolk.

Veien til Nordkapp (E 69) er av god standard. Derfor er det mange som velger  bobilen eller bil med campingvogn som transportmiddel for sin reise til Nordkapp. Stadig flere kommer også på sykkel. Fra Olderfjorden og frem til Nordkapp er det fire tunneler som må passeres.

Nordkapp er kjent for sin midnattssol

I juni 1999 ble Europas lengste undersjøiske biltunnel, den 6,8 km lange undersjøiske Nordkapptunellen mellom fastlandet og Magerøya, åpnet. Dypeste punkt er 212 meter under havet. Maks stigning er 10 %. Det er ingen ekstra kostnad å ta campingvognen med gjennom tunnelen.
Etter den undersjøiske Nordkapptunellen følger du E69 i 14 km til du kommer til et kryss som viser vei mot Nordkapp og veien inn til Honningsvåg sentrum. Ytterst på pynten av Nordkappklippen står Globen. Monumentet har blitt et selvfølgelig fotominne, og er det definitive bevis på at man har besøkt Nordkapp. I Nordkapphallen finner du alt du ønsker for å få fullt utbytte av turen. Nordkapp er både tilgjengelig med bobil i vinterstid og sommerstid.

Nordkappklippen

Europas nordligste punkt, Nordkappklippen, reiser seg 308 majestetiske meter over Barentshavet lengst i nord. Nordkapp har til alle tider vært et viktig seilingsmerke og en stor attraksjon for mennesker fra hele verden. Nordkappopplevelsen blir komplett med besøk i de mange fiskeværene, ekte sjøopplevelser, fuglesafari, turen til det aller nordligte punktet Knivskjelodden, i tillegg til de mange aktivitetene de tilbyr deg på 71° grader nord.
Klippen Nordkapp har alltid vært et velkjent og viktig orienteringspunkt for skipstrafikken i nord. I 1553 satte en engelsk ekspedisjon av gårde under ledelse av orlogskaptein Richard Chancellor for å prøve å finne nordøstpassasjen til Kina. Den fant han ikke, men på gamle sjøkart etter den ekspedisjonen dukker navnet Nordkapp opp for første gang. Nordkapp ligger 307 m.o.h., det høyeste punktet er 309 m.o.h. og befinner seg inne i Nordkapphallen. Klippen er 500-600 millioner år gammel og består av skifer, sandstein, kvartsitt og glimmerskifer.
Din offisielle reiseguide til Nordkapp,  Nordkapp Reiseliv AS Klikk Her
Bobil camping :  Nordkapp Camping. Klikk Her
Priser camping 2020.
Priser for camping (inkl. bilvask, tømming av septisk og fylling av drikkevann):
* Caravan / bobil NOK 140,- pr. natt.
Personavgift (voksne / 4 – 12 år) NOK 40,- / 20,- *
Elektrisitet NOK 40,- pr. natt
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.