Oppdag Østfold i bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobil oppdagelser i Østfold

Trenger dere et avbrekk fra E6 (motorveien), har Østfold mange flotte alternativer. Vi har besøkt noen få av dem. Les mer om det her.

Bademuligheter i Østfold

Østfold er mer enn en transportetappe på motorveien. Svinger du deg inn på en av de mange små sideveiene, finner du mange idyliske innsjøer og badestrender.

Badestranden i Kålvika.

Badestranden i Kålvika.

Kålvika og Øketangen i Østfold

Kålvika

Kålvika sandstrand ligger idylisk og skjermet til, omkranset av flotte svaberg,  langrunn strand,  med en egen stupebrygge. Barnevennlig område hvor barna har mange svaberg de kan klatre på,  langgrunn strand, og mange småkrabber de kan fange. Området har eget toalett, grønt område med fotballmål og sandvolleyballnett. Kålvika har stor parkeringsplass som egner seg godt for bobiler, veien frem til parkeringsplassen er ikke den beste, en smal grusvei med en del møtende trafikk.


Vis større kart

Parkeringsplassen ved Kålvika.

Parkeringsplassen ved Kålvika.

Øketangen

Øketangen badestrand er også en flott badestrand, men denne egner seg mindre bra for bobiler, parkeringsplassen er i det minste laget. På soldager blir det trangt om plassen. Øketangen ligger på den samme grusveien som Kålvika.

Veibeskrivelse til Kålvika og Øketangen

Sving av E6 mot Skjeberg, følg Rv 118 ca 3,6 km, sving inn på Fv 594 mot Grimsøy, ca 3,2 km etter krysset svinger du til venstre og følger grusveien til Kålvika eller Øketangen.

GPS koordinater til parkeringsplassen på Kålvika: 59.1205, 011.1945

Høysand i Østfold

Flere turbusselskaper bruker Høysand som et fast stoppested på vei til og fra Vestlandet eller Nordnorge. Plassen er populær for norske campere, det er lang venteliste for å få fast plass til campingvognener. I tillegg til kort vei til badestrand og sjøliv, er det rett ved plassen både et flott minigolf anlegg med servering og i det gamle hotellet Høysand Bad er det restaurant med bl.a. middagsservering. De «fastboende» gjestene kommer fra hele Østlandsområdet, hvor mange er fra Østfold og Sarpsborgdistriktet. Populære badeplasser, med både grønt areal og sandstrender.

Badestrand og redningsbøye i Kålvika

Badestrand og redningsbøye i Kålvika

Veibeskrivelse til Høysand

Ta avkjøring 4-Solbergkrysset mot Rv110 mot Fredrikstad/Skjeberg st. Sving til høyre og inn på Fv592. Sving til venstre og inn på Nancy Johannessens vei, ta andre til høyre for å holde deg på Nancy Johannessens vei

Kart over Høysand


Vis større kart
GPS: 59.19154, 11.18773

Hjemmeside for campingen på Høysand

Ikke like god plass over alt i Østfold...

Ikke like god plass over alt i Østfold…

Mer informasjon om muligheter og alternativer i Østfold

Noen lenker som kan være verd å besøke:

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.