Mobilt bredbånd til bobilen

Ice.net leverer mobilt bredbånd til Norge, Sverige og Danmark.

Ice er en ideel løsning til bobilen. Hele Ice.net sitt mobile bredbåndsnett har Turbo 3G hastighet og inkluderer bruk i hele skandinavia til en fast pris. Les om fakta og test av Ice nedenfor.

Fakta om Ice.net

Ice.net prøver å kombinere både hastighet og dekning, hele nettverket har, som forøvrig baserer seg på frekvenser fra det gamle NMT 450 nettet, Turbo 3G hastighet. Ice.net inkluderer bruk i hele skandinavia i alle abonnementer. Ice.net er eneste aktør som også tilbyr både USB modem og WLAN Ruter.

Ice.net lar deg lage en trådløs sone i bobilen på campingplassen, langs veien, hjemme, i hele Norge, Sverige og Danmark. Begge modem er plug and play.

Ice.net har bygd nettet for å sikre gode brukeropplevelser og fokuserer kun på mobilt bredbånd. Ice.net har dekning i byene og overalt hvor du kjører. Ice fungerer ypperlig til videosamtaler og streaming av TV.

 

Test av Ice.net bilpakke i bobilen

Mobilt bredband til bobiler

Mobilt bredbånd til bobiler.

Vi mottok en pakke som inneholdt følgende utstyr: trådløs router, 230 volt kontakt, 12 volt kontakt, batteri, antenner, bruksanvisning og CD. Vi hadde bestilt en utendørs antenne for bobilturen med magnet.

Ice.net forteller om pakken: «Ice.net dekker ulike behov hos kundene:

  • Familier som vil ha internett tilgjengelig for barn i bilen til ferietur
  • Bobiler og campingvogner der man ønsker internett.

R90 routeren til ice.net dekker disse behovene på en enkel og god måte. Pakken du bestiller inneholder R90 Wi-fi router med integrert batteri, 12V biladapter og nettstrømsadapter foruten vårt mestselgende Alltid-abonnement som gir deg 6 GB datakapasitet hver måned

Vi bestemt oss for å teste utstyret hjemme, i løpet av få minutter var vi på internett og hadde muligheten til å koble både nettbrett, pc og mobiltelefoner til internett. Etter å ha ladet batteriet tok vi med ruteren på en rundtur på vestlandet. Det viser seg at systemet fungerer ganske bra, det er ikke alltid vi oppnår toppfart, men allikevel er det mer enn bra nok for bobilferier. Internett er ikke alltid det første og største behovet når man er på bobilferie, men veldig kjekt å ha innimellom. Den største fordelen synes vi er at man kan surfe på internett både i Norge, Sverige og Danmark uten å måtte betale ekstra for det. En annen fordel er at flere kan koble seg på internett samtidig. Produktet til Ice fungerer utmerket til surfing på nettsider, vi testet det også til å se på internett TV, noe som fungerte tilfredstillende.

Ice.net tilbyr ulike abonementer som dekker behovet til de fleste. Les mer om Ice her

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.