Walkie talkie til bobilen

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Robust Walkie talkie til bobilferien.

Walkie talkie kan være et nyttig hjelpemiddel på bobilferien, man kan eksempelvis kommunisere mellom flere bobiler, kommunisere når man er på sykkeltur, eller går tur i fjellet

Topcom ProTalker – vanntett walkie talkie

Topcom ProTalker PT-1078 er en robust walkie talkie, laget spesielt for krevende forhold. Med en rekkevidde på opp til 10 km kan du bruke den effektivt selv over lange avstander. Med automatisk støyredusering høres lyden alltid klar ut, selv under vanskelige forhold.

Walkie talkie til bobiler og turer i både i fjellet og byer

Walkie talkie til bobiler og turer i både i fjellet og byer

Siden Topcom ProTalker PT-1078 er IPX7 sertifisert, tåler den det meste av vær og vind. Sertifiseringen betyr at walkie talkien er vanntett ned til en meter i opp til 30 minutter. I tillegg flyter den i vann, så du trenger ikke å bekymre deg om du mister den på sjøen eller om du er ute å fisker.

Walkie Talkien har også en indikator for batteriets strømnivå, og indikator for tapte anrop. Du kan også sette den i lydløst modus med vibrasjon.

Denne Walkie talkien brukes blant annet hos frivillige brannkorps noen steder i landet.

Topcom ProTalker PT-1078 finner du hos NetonNet til 899 kroner

Flere Walkie talkier fra Netonnet.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.