Garmin GPS med TV

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Nå har Garmin kommet med en GPS med innebygget TV

Garmins nye GPS er ikke en vanlig GPS, den kombinerer underholdning og navigasjon, så nå kan du både navigere og se på TV, video og høre på MP3 langs veien. En kjekk dings for oss som kjører bobil. Les mer nedenfor.

Om GARMIN Nüvi 2585 TV

GARMIN Nüvi 2585 TV

GARMIN Nüvi 2585 TV

GARMIN Nüvi 2585 TV er en tynn enhet med stor 5″ berøringsskjerm, den er brukervennlig og lett å håndtere, man kan søke på postnummer, adresse, kategorier som for eksempel resturanter, bensinstasjoner og campingplasser.

Nüvi 2585 TV kommer med et opdateret kart over vest og en deler av øst Europa. Kartene kan oppdateres, man kan kjøpe livstid oppdatering på kartene, så slipper man å bli overrasket av nye veikryss og veier. Livstidoppdateringen koster 689 kroner.

Bestill eller les mer om GARMIN Nüvi 2585 TV her

Underholdning

TV delen støtter det digitale bakkenettet, dvs Rikstv og støtter Mpeg4 format, den har innebygd antenne. TV skjermen kan ikke sammenlignes med vanlige TV’er, men den har brukbar oppløsning. Den kan også ta opp TV programmer hvis man setter inn et eget minnekort. Musikk kan også spilles av på den innebygde mediaspilleren. Du kan også koble nüvi 2585 som videospiller ved å koble den til en TV og spille av videoer. Enheten har innebygde støtter for å kunne sette den på et bord eller lignende, og sugekoppholder for bil. Det følger også med eksterne antenner.

Blåtann håndfri

GARMIN Nüvi 2585 TV

GARMIN Nüvi 2585 TV’s tilkoblingsmuligheter.

Hvis du ikke har håndfri telefonløsning i bobilen, kan den nye Garmin 2585 TV hjelpe deg med dette også, du kan koble til mobiltelefoner via Bluetooth. Om du skal ringe eller besvare et anrop, gjøres dette via skjermen på gps-enheten. Kontaktlisten på telefonen vil være tilgjengelig via gps’en, slik at det blir lettere å utføre anropet. Kontaktlisten overføres automatisk.

Navigasjon

Guidance 2

Dette gir et raskere, mer intuitivt brukergrensesnitt for å øke hastigheten og nøyaktigheten ved søk- og ruteberegning. Filassistanse med photoRealTM junction view viser realistisk veiskilt og kryss langs ruten med fotografiske detaljer for å tydelig markere hvilken fil du skal ligge i. Garmins eksklusive junction view database har nærmere 65.000 junction views i Europa, nesten fire ganger mer enn i tidligere nüvi modeller.

Unngå trafikkstans og kø med Digital 3D Traffic

Med GRATIS livstidstrafikkoppdateringer fra Digital 3D Traffic kan GPS-enheten hjelpe deg med å unngå forsinkelser. Digital 3D Traffic oppdateres så ofte som hvert 30. sekund over HD Radio-systemet, slik at du enkelt kan legge om ruten rundt køer og komme frem til rett tid.

TMC

GARMIN Nüvi 2585 TV

GARMIN Nüvi 2585 TV på innebygde støtteben.

Den varsler blant annet om trafikkulykker og veiarbeid og rekalkulerer ruten din slik at du unngår slike hendelser. Dette sikrer at du får informasjon om den raskeste ruten til reisemålet ditt når det er uforutsette hindringer på din rute.

Filassistanse

Filassistansen viser en i god tid hvilken fil man skal velge for å finne riktig avkjøring, samt at den angir den gjeldende hastighetsbegrensningen på de fleste større veiene. På den måten får man en sikrere og mer behagelig kjøreopplevelse.

Bestill eller les mer om GARMIN Nüvi 2585 TV her

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.