Bobilferie i Norge

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Dette bør du se og gjøre på bobilferien din i Norge

Norge har som kjent vakker natur og flotte severdigheter som du bør få med deg på bobilferien din. Her får du listen over hva Lonely Planet mener at alle bør oppleve minst en gang i livet.

Geirangerfjorden

Verdens vakreste fergetur får du på Geirangerfjorden.

Geirangerfjorden bør oppleves fra enten bobil eller båt

Geirangerfjorden bør oppleves fra enten bobil eller båt

Lofoten

Øyene i Lofoten er et fantastisk syn, dette er drømmen for alle fotturister.

Hurtigruten

Spektakulære båtreise langs kysten, med Hurtigruten får du se de flotte langstrakte kystlinjen vår.

Nordlyset

Intet naturfenomen er mer oppløftende enn aurora borealis – nordlyset, skriver Lonely Planet. Du er heldig hvis du får oppleve det, det er en opplevelse.

Bryggen i Bergen

Bergen er en av europas vakreste byer, og fargerike Bryggen er en veiviser til vår flotte sjøfartshistorie.
Bryggen i Bergen.

Fottur i Jotunheimen

Ingen norske fjellheimer rager høyere enn Jotunheimen nasjonalpark med 60 isbreer og 275 topper over 2000 meter.

Svalbard

Avsidesliggende og tilgjengelig, Svalbard er inngangen til det arktiske nord.

Ålesund er en by du bør oppleve på bobilturen

Ålesund er en by du bør oppleve på bobilturen

Kystriksveien

Kystveien gjennom Nordland passer best for dem med god tid til å nyte denne strekningens nydelige skjønnhet. Passer veldig godt for bobiltur.

Bergensbanen

En av verdens vakreste togreiser. Bergensbanen er en mulighet til å få en smakebit av noe av Norges vakreste natur. Parker gjerne bobilen ved Haugastøl og ta sykkelturen på rallarvegen til Flåm, det er mulig å ta med seg syklene tilbake på toget.

Prekestolen

Prekestolen er et av de mest kjente bildene fra Norge.

Stavkirkene

Stavkirkene i Sør-Norge er bygget i mange ulike former og størrelser, men det er noe ved dem som bringer frem uklare minner fra barndommens eventyr om troll.

Kjøre hundeslede

Det finnes ingen bedre måte å utforske vinteren i Norges arktiske nord enn på en slede trukket av et spann med huskier, mener Lonely Planet.

Se norske villdyr

Isbjørner på Svalbard, polarrev og reinsdyr – og lenger sør: Moskus på Dovre, elg og fugleliv langs kysten. Dette liker utenlandske turister.

Ålesund

Opplev jugendstilen i Ålesund. Mye av byens sjarm skyldes den ødeleggende bybrannen for et hundreår siden – og den påfølgende gjenreisningen i art nouveau-artiktektur. Det finnes bobilparkering i Ålesund samt flere campingplasser.

Tromsø

Lonely Planet trekker frem Tromsøs travle uteliv. Om sommeren er det aktiviteter 24 timer i døgnet. Vinterstid er byen et utgangspunkt for jakten på nordlyset.

Oslo

Oslo skaper seg selv på nytt, med mål om å bli et verdenskjent kultursenter, mener reisebokforlaget. Operaen og utviklingen langs fjorden vekker oppmerksomhet. Bobilparkeringen i Oslo finner du her.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.