Ferge Tider i Norge App

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Rutetid for ferger App

Rutetabell og ruteoversikt APP over ferger i Norge

Bobil og Caravan App:  fergeruter og rutetider i Norge

Fjord1 har lansert ein ny mobilapplikasjon. Last den ned i App Store og Google Play!
Fjord1 lanserer ein heilt ny mobilapplikasjon. Mobilappen vil bidra til å gjere det lettare å planlegge ei reise med Fjord1, i tillegg til at den byr på ein del etterspurde forbetringar samanlikna med tidlegare app. Den nye appen tek utgangspunkt i behova til kundane, som er basert på undersøkingar av bruksmønster.
– Hovudmålet med den nye appen er å gjere det lett og raskt for alle våre kundar å finne tilpassa relevant informasjon. Vi har produsert appen på brukarane sine premiss og fokuserer difor på å gje tydeleg informasjon om avgongar, trafikkmeldingar, billettprisar og generell informasjon. I den nye appen kan ein enkelt lagre favorittsamband, og abonnere på trafikkmeldingar.Appen er eit svært godt hjelpemiddel for alle reisande, og kanskje spesielt pendlarar, fortel IT-leiar Børge Nordal.

Fjord1 ferjeruter gir deg oppdaterte rutetider for Fjord1s fergestrekninger i hele Norge. Informasjonen blir oppdatert så raskt som mulig. Dersom det oppstår endringer i oppsatte ruter, vises varselstrekant for mer informasjon på avgangen det gjelder.
Fjord1-app
Karttjenesten på en gitt strekning viser deg hvor ferjen befinner i sambandet.
Alle ruter er markert med type serveringstilbud ombord og billettpriser.
Fjord1 fergerute App for Android og Fjord1 fergerute App for iPhone.
Ferje / ferge og rutetider i Norled – Norled
Rutetider – Bastø Fosen
Statens vegvesen har ansvaret for drift og forvaltning av riksvegferjene. Private operatører driver sambandene i henhold til kontrakt med Statens vegvesen. Trafikk / Reiseinformasjon / Riksferjer

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.