Storm vær app. Gratis

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Gratis Storm vær app.

Bobil og Caravan App`s –  Vær App`s

Storm app, ny og mye raskere versjon av Storms vær-app for iPhone klar til nedlasting i App Store.
Etter et lite mellomspill er det svært populære brukersnittet tilbake: Nå kan du igjen skifte mellom oversikt, time for time og langtid med et kjapt sveip, og rulle både horisontalt og vertikalt.
Vet hvor du er
Klikk på forstørrelsesglasset for å søke, eller på trådkorset til høyre for å få varsel der du er. Den gule stjernen tar deg til favorittene dine. Klikk på den åpne stjernen til venstre for Lindås for å legge stedet til i favoritter.
Klikk på forstørrelsesglasset for å søke, eller på trådkorset til høyre for å få varsel der du er. Den gule stjernen tar deg til favorittene dine. Klikk på den åpne stjernen til venstre for Lindås for å legge stedet til i favoritter.Appen gir detaljerte værvarsler for over 8 millioner steder over hele verden. Populære stedsnavn fullføres når du skriver.
 

Storm vær App

Storm vær App

– Men uansett hvor du befinner deg sørger gps-posisjoneringen i telefonen for at du får værvarsel for det stedet du er, sier Ragnvald Moberg hos StormGeo. Lastned Storm vær App klikk Her
Dine favoritter
Du kan også lage en liste med dine favoritter, slik at værvarselet for hytta bare er et klikk unna.
Klikk på den åpne stjernen ved siden av stedet du har søkt frem for å legge det til favorittene.
Et klikk på gullstjernen til venstre for favorittstedene gjør at du kan sjekke hvordan været er for favorittene dine akkurat nå, og sortere eller slette steder.
Du kan sjekke varselet i detalj time for time, eller for 15 dager som her. Rull deg gjennom dagene med et kjapt tommelsveip.
Du kan sjekke varselet i detalj time for time, eller for 15 dager som her. Rull deg gjennom dagene med et kjapt tommelsveip.
15 dagers varsel
Appen har varsler for de neste femten dagene, med været time for time for de første tre.
Du skifter mellom varsel for i dag, time for time, og varsel for femten dager ved å dra skjermbildet sidelengs.
– Snur du telefonen på siden, kan du se hvordan været blir på en graf, sier Moberg.
 
Værnyheter
Appen gjør at du kan holde deg oppdatert på værnyheter. Siste nytt fra storm.no ligger bare ett klikk unna i appen.
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.