Utne Camping

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Utne Camping i Østfold

Utne Camping, helårsåpen campingplass med overnatting, leiligheter, hytter, rom, & campingvogner og oppstillingsplass for bobiler i Østfold.

Tenk deg en overnatingssted helt uten mas, uten prestisjetunge «camping-konger» med fortelt og hjemmesnekret terrasse større enn et middels mareritt. Et sted uten køer, sure badegjester og dårlige vibber. Et slikt sted finnes. Hos Utne Camping kan du velge og vrake i både overnattings- og aktiviteststilbud. De har luksuriøse leiligheter, enklere rom og koselige campinghytter. Hit kan du ta med din egen bobil, caravan eller telt. På Utne har de også elegante campingvogner til utleie. Som om ikke det skulle være nok, har de kanskje Norges mest særegne selskapslokale – Bålhuset.

På Utne er det plass til over 80 campingvogner eller bobiler, med strømtilknytning og kabel-TV og Internet for alle. De tar ellers imot alt fra telt til busser, og har masse plasser utover dette, så alle er alltid velkommen.

GPS: 59.318014,10.98095

Google kart til Utne Camping


Vis Helårscamping og vintercamping i et større kart

Utne Camping
Desiderias v 41
1719 Greåker
Tlf +47 69147126
Faks +47 69147419
E-post: post@utnecamping.no
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.