Bobiltur om vinteren i Europa

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Vinter i Europa

Europa om vinteren kan være en god opplevelse uten masseturisme for de som har anledning til dette. Her er noen forslag til de som ønsker en slik tur.

Mange mennesker flykter til Sør-Europa i løpet av vinteren  for å unnslippe kulden i  nord. Sørlige Portugal , Sør-Spania og Sør-Frankrike er populære vinterdestinasjoner . Algarve i Portugal er fortsatt det varmeste sted å bo .
algarve-bobil om vinter
Varmeste steder i Europa i løpet av vinteren
Algarve , Portugal : det varmeste stedet i løpet av vinteren . På grunn av dette er det veldig populært , og noen områder kan være overfylt med mange bobiler og campingvogner. Noen liker dette  for du kommer lett i kontakt med andre mennesker og får nye venner. Det er allikevel lett å finne områder for deg selv hvis det er det du har mest lyst til. De fleste dagene er solfylte i løpet av vinteren i Algarve . Slutten av desember og januar er de kaldeste periodene . Man kan nyte å gå lettkledd hele året. Iløpet av natten kan temperaturene være mye kjøligere. Du bør derfor ta med rikelig med varmt sengetøy hvis du bor i den kaldeste perioden . Få mennesker bruker oppvarming i bobilene selv ikke om natten .  Algarve har et stort antall stormer i løpet av vintermånedene, noen blir opp i kuling styrke . Ved Sagres kan det bli kraftig sørlig eller vestlig storm . Under stormene er det bedre å flytte seg til sørkysten. Området øst for Faro er det mest skjermede området fra atlantiske stormer  og vannet er det fortsatt det varmeste . Området øst for Faro tiltrekker seg flest besøkende som bor i bobiler i løpet av vinteren . Portugal er det billigste landet å tilbringe vintermånedene.
Juletid i Algarve : I julen tilbyr områder av Faro , Albufera , Lagos og Luz  julemiddager og et sted å møte andre og kose seg. Nyttårsaften er  det også arrangementer med god underholdning. Albufera  har en spesielt god og stor kveld med underholdning på nyttårsaften , med en gratis utendørs konsert.-algarve-
Andalucia, Spania : den sørlige kysten av Spania er fortsatt nesten like varm som Algarve . De unngår det meste av de atlantiske stormer . Dette området er mindre overfylt om vinteren enn Algarve . Få mennesker bruker oppvarming i sine kjøretøy . Spania er dyrere enn Portugal .
Marokko : Selv om det  ikke er en del av Europa , er det lett tilgjengelig med en kort fergetur fra Spania . Temperaturene forblir varm gjennom hele vinteren . Selv om Marokko ikke er så langt fra Europa i avstand er det veldig forskjellig når det kommer til kultur. Kostnadene er svært lave. Et flott alternativ til Europa. Det er veldig populært med Marokko blant surfere selv om vannet er forholdsvis kaldt om vinteren.
Sør-Frankrike : Selv om det ikke er så varmt her som de  andrenevnte steder er det populært å reise hit også om vinteren. Sør Frankrike er nok fortsatt allikevel et av de dyreste stedene i Europa.
Sør-Italia : Den omfattende kysten av Sør-Italia er fortsatt ganske varmt om vinteren . Øya Sicilia er det varmeste . Italia har blitt et ganske dyrt reisemål.
Sør Hellas : De mange vakre øyene i det sørlige Hellas forblir varme gjennom hele vinteren . Å reise rundt øyene i et kjøretøy er dyrt , og det er bedre å være på fastlandet  men temperaturene er kjøligere  og severdighetene mer begrenset .
Camping Card ACSI, som utenom høysesongen tilbyr rabatterte opptil 50 % på de 2700 samarbeidende campingplasser i 20 land. – Bestill Her
Billigste steder
Portugal er det billigste landet i Vest-Europa . Marokko er billigere , og det billigste landet som er nevnt her . Spania og Italia har hatt rimelig store økninger i prisene siden bytte til euro . Hellas opplever også jevn økning i kostnadene . Frankrike er fortsatt dyrt .
Campingplasser i Portugal
Camping Portugal
 
Har du noen tips om god vinter steder i Europa skriv i kommentarfeltet.
spain_map

Annonse:

  9 kommentarer til “Bobiltur om vinteren i Europa

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.