Husbil Ställplatser i Europa

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Ställplatser i Europa – Husbilsplatser Europa

Husbil Ställplatser / länkar

Det finns gott om ställplatser i Europa, kvalitet och servicenivå kan skiljas sig oerhört från ställplats till ställplats.

En Ställplats är en anvisad plats där husbilsturister kan parkera och övernatta. Ställplatser kan vara enkla eller mer avancerade. Den enklaste formen av Ställplats utgörs av parkeringsplatser som är uppmärkta för husbilar. Mer avancerade Ställplatser är utrustade med serviceautomater, etc.

Följande listor innehåller geografiska koordinater och information om hubil platser för natten och avfallshantering.

Listor innehåller geografiska koordinater och information om Husbil platser .

Ställplatserna fungerar oftast med att det finns en P-automat som man lägger 6-10 Euro mynt och får sitt kvitto (det finns även många platser där man står gratis), och det finns alltid en husbilsstation för tömning av toa och gråvatten, som regel finns inte vatten att skölja kassetten med, börja alltid att tömma kassetten så du kan använda gråvattnet att skölja kasketten med. För att få färskvatten lägger man i en euro och får då 80-100 l vatten.

För närvarande mer än 10.000 parkeringsplatser med deras motsvarande koordinater registreras. Bland dem är användbara parkeringsplatser, som inte uttryckligen erkänts som camping utrymmen, där följaktligen bör camping operation undvikas. Men även campingplatser är listade om det finns särskilda villkor / SP för Womos eller VE och externt. Också CP är att registreras för ett antal större städer, om det inte finns någon annan SP är där. Dock bör dessa listor inte ersätta en allmän camping eller reseguide.

 

Vis Bordatlas i et større kart

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.