Husbil Ställplatser Tyskland

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Ställplatser för husbilar i Tyskland

Ställplatser Tyskland – Tyska ställplatser

Det finns gott om ställplatser i Tyskland, kvalitet och servicenivå kan skiljas sig oerhört från ställplats till ställplats. Tyskland har bra infrastruktur för husbilar. Som komplement till de många campingplatserna finns det s.k. Ställplatser. I Tyskland finns det ca 4.000 Ställplatser.

 
En Ställplats är en anvisad plats där husbilsturister kan parkera och övernatta. Ställplatser kan vara enkla eller mer avancerade. Den enklaste formen av Ställplats utgörs av parkeringsplatser som är uppmärkta för husbilar. Mer avancerade Ställplatser är utrustade med serviceautomater, etc.

Top-platz pdf, Reisemobil stellplatze topPlatz 2013

Vis Bordatlas i et større kart

Ställplatserna för husbilar
Enklast är att övernatta på någon av de många specilla ställplatserna för husbilar, det brukar kosta cirka 5-18 euro beroende på land och standard. Tyska Reisemobils bordatlas listar alla ställplatser och kostar från 200 kronor i bokhandeln. Du hittar ställplatser vid flodstränder, längs motorväger, i småstäder och även i världsstäder som mitt inne i Berlin. Ställplatsen ger dig lite trygghet och ofta en chans att tömma toan, fylla på färskvatten.

Linker :

Bordatlas

Appar – ställplatser / campingar

Husbil Böcker

Beställ Reisemobil Bord Atlas 2014 här!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.